Fredelig Israel-demo vs. nazi-hilsende moddemo.

Her gik man ellers fredeligt i sin tro på, at nazismen var en saga blot i dette vort dejlige Danmark. Men jeg tog åbenbart grueligt fejl.

Efter en udlandsrejse havde jeg et par timer i København inden den sidste del af min hjemrejse. Jeg benyttede muligheden for at give min støtte til Israel ved at deltage i en demonstration for Israels ret til at forsvare sig mod Hamas’ terror-angreb. Jeg var på Rådhuspladsen i Kbh. ca. 10 min. i 12, og da rådhusklokkerne bimlede sin velkendte melodi, havde DR taget opstilling med en journalist flankeret af en kameramand og en lydmand. Man skulle interviewe Fathi el-Abed. For de, der ikke allerede ved, hvem denne mand er, kan jeg informere om, at han er formand for Dansk-Palæstinensk Venskabsforening, hvad det så end er for et venskab… http://www.danpal.dk/index.php?doc=2544 . Det er dog tydeligt, at han ikke er en af mine venner. Det ser man straks, når man læser et indlæg fra danpal’s website.

Citat: “I 18 dage har Gaza været udsat for et voldsomt overgreb fra Israels side. I 18 dage har 1,5 million palæstinensere været udsat for en sand statsterror fra Israels side.

Det er 18 dage siden at den israelske militær maskine rullede ind og over Gaza for at ødelægge og dræbe. I Gaza dør folk på gaden, på skoler og i deres hjem. Tallet af dræbte palæstinensere runder nok inden dagen er omme de 1000 dræbte.”

Ok.. lad os nu se. Israel har i de seneste 8 år modtaget flere tusinde indbydelser i form af qassam-raketter, der lander vilkårlige steder i Israel til skræk og advarsel for store dele af den Israelske befolkning og med både materiale skader og fatale konsekvenser til følge. Der bliver ikke skudt efter militære mål i Israel men efter civile mål. Det være sig børnehaver, boligbyggeri og markeder, hvor civile til dagligt har sin gang. Det kan enhver sige sig selv er i strid med geneve-konventionen. Men da Hamas ikke har skrevet under på geneve-konventionen, er de ikke forpligtet til at overholde disse love. Det er Israel derimod. Så hvad er mere naturligt, når man gennem flere år har fået indbydelser tilsendt? Ja, så kommer man da. Og naturligvis med gaver, der svarer til indbydelsernes udformning. Og det er, hvad Hamas har fået den seneste tid.

Og hvad så med de mange civile tab på palæstinensisk side, vil nogen gerne vide. Hvordan kan det gå til, at Israel kan slippe afsted med at forårsage så mange civile dødsfald? Svaret er ganske enkelt. Hamas affyrer sine raketter og morterer fra civile områder, fra skoler, fra FN-bygninger og fra boliger. Så er der ikke nogen tvivl om, at det skal gå galt, når man gemmer sig bag civile. Men det er ikke det, hverken DR’s journalister, de almindelig nyhedsaviser eller medierne som helhed gør noget synderligt ud af at afdække. Lad mig i den forbindelse linke til Sappho.dk, der gør det til deres mærkesag at vise et helt andet billede af journalistisk professionalisme. http://www.sappho.dk/gaza-og-den-journalistiske-elendighed.htm

Fathi el-Abed interviewes

Fathi el-Abed interviewes

“I 18 dage har Gaza været udsat for et voldsomt overgreb fra Israels side. I 18 dage har 1,5 million palæstinensere været udsat for en sand statsterror fra Israels side.

Det er 18 dage siden at den israelske militær maskine rullede ind og over Gaza for at ødelægge og dræbe. I Gaza dør folk på gaden, på skoler og i deres hjem. Tallet af dræbte palæstinensere runder nok inden dagen er omme de 1000 dræbte.”

Fathi el-Abeds udtalelser klinger jo hult set i lyset af, at det jo er Hamas, der bedriver terroren. Desværre er der ikke mange medier, der beklikker Fathi’s udtalelser. De mange journalister, der jævnligt har forbindelse til Danpal synes ikke at stille de rigtige spørgsmål. Men måske Fathi vil svare her i denne blog, hvis han læser dette. Jeg tvivler på, at han tør bevæge sig ud i en forklaring. Men lad os tage et kig på Hamas’s måde at føre krig på.

Og lad os så tage et kig på, hvorledes retorikken lyder fra den højlytte moddemo, der gjorde alt for at ødelægge en fredelig tilkendegivelse af støtte til Israel og det israelske folk.

Her ses Hamas med den velkendte nazi-hilsen.

Her ses Hamas med den velkendte nazi-hilsen.

Fathi har sunget for, medens hans venner i den heilende flok af muhamedanere synger refrainet. Og de har det ikke fra fremmede, som man kan se her på billedet.

Som man også kan se på ovenstående Youtube-video, er der adskillige i den støjende moddemo, der strækker armen. jeg gik ellers og håbede på, at den tid var forbi, hvor Danmark skulle være vidne til dette uvæsen. Hvem har dog lukket dette inden for vore døre?

Den/de ansvarlige må pænt følge disse nazister til grænsen og bede dem rejse hjem, hvor de måtte have deres oprindelse.

 

Her til sidst vil jeg vise en optagelse af den fredelige pro-israelske demo, som desværre kun varede 45 min. af hensyn til sikkerheden for de fremmødte og ikke mindst de, der talte ved arrangementet. Alligevel var det en vellykket demo.

~ af Pinstripe på 19. januar 2009.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: