En syg kultur…

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Bent Jensen, professor, dr. phil. og leder af Center for Koldkrigsforskning, har forfattet en kronik, som er at finde i Jyllandsposten fra d. 6. feb.

http://jp.dk/meninger/kronik/article1594362.ece

Ovenstående uddrag af kronikken finder jeg meget sigende om den trussel, som ikke bare den muslimske verden, men også den vestlige verden, står over for.

Det er jo ganske tydeligt, at jøderne ikke blot er en del af muslimers påskud for at erobre land, men også sagtens kan undværes i argumenterne for at udføre deres jihad.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud.

Bent Jensen har uden tvivl fat i den lange ende her. Det er, som han så rammende skriver; “En syg kultur”.

~ af Pinstripe på 8. februar 2009.

 
%d bloggers like this: