To islamister skal rådgive Københavns Kommune.

“Dansk Folkepartis uddannelsesordfører Martin Henriksen er forbløffet over, at Københavns Kommune har valgt at indlede et samarbejde med to yderligtgående islamister i form af Abdul Wahid Pedersen og Zubair Butt Hussain, der blandt andet skal rådgive kommunen om indholdet af undervisningsmaterialer anvendt i folkeskolen.”

DF har udsendt en pressemeddelelse, hvori Martin Henriksen beder Bertel Haarder om at sætte Københavns Kommune på plads, da man dér har besluttet, at de to islamister skal rådgive kommunen om indholdet af undervisningsmaterialer anvendt i folkeskolen.

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Haarder_skal_sætte_Københavns_Kommune_på_plads_i_sag_om_imam-rådgivning.asp

Den snigende stealth jihad er på fremmarch, også i Danmark.

Hvad havde man dog tænkt sig af positive ting, disse to stealth jihadier kunne bidrage med?

Skal de mon sweepe undervisningsmaterialet for muhammed-tegninger, politisk ukorrekte sandheder om islam, eller skal de sikre at den islamiske verdensopfattelse bliver korrekt beskrevet iht. koranen?

I så fald kan det da kun gå baglæns for de Københavnske skoleelever.

~ af Pinstripe på 10. februar 2009.

2 kommentarer to “To islamister skal rådgive Københavns Kommune.”

  1. Jada, bare sæt ræven til at vogte gæs, hvis det kan få dig til at fremstå som en god politiker. At gåsene er væk dagen efter, er kun en ubetydelig detalje. Gæs larmer jo sådan…

  2. Lige mine ord..
    Men det er den typiske venstresnoede politik, der konstant føres fra Ritt’s førerbunker.
    Hun må have det overordnede ansvar for denne tragedie.
    Jeg er spøndt på at se, om Bertel nu også efterkommer DF’s krav om at skride ind over for Københavns Kommune. Og hvis han gør, hvad det så er, han siger.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: