Flere ekstremister end påstået…

http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-20399601.html

“En måling lavet af Danmarks Statistik til tænketanken Cepos viser, at halvdelen af indvandrere eller efterkommere fra muslimske lande mener, at kritik af religion bør være strafbart.”

http://www.180grader.dk/nyheder/Halvdelen_af_muslimske_indvandrere_nsker_religi_s_censur.php

Dette resultat viser jo med stor tydelighed, at hele venstrefløjen og Det Radikale Venstre igen er sat på plads og modsagt, da de konstant har tudet os ørerne fulde med, at det blot var en mindre brøkdel af de herboende muhamedanere, der havde islamisk ekstreme synspunkter.

Hvis man så tilmed antager, at det blot er de, der tør stå ved deres islamiske holdninger, der har givet udtryk for disse, som er talt med i målingen, så må der jo være nogle, der skjuler deres reelle hensigter og dermed vil øge antallet af ekstremistiske muhamedanere i Danmark.

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Ytringsfrihedsfjendtlige_muslimer_må_rejse_hjem_eller_tilpasse_sig.asp

Jeg foreslår, som DF fornylig bekendtgjorde i en pressemeddelelse, at blasfemiparagraffen ophæves. Dermed sender vi et tydeligt signal, et vink med en vognstang, om man vil, til de selvhøjtidelige overtroiske og stærkt ideologisk tænkende muhamedanere, at vi i Danmark ikke tolererer vold, trusler og anden udemokratisk adfærd mod enkeltpersoner, grupper, politiske partier eller organisationer, der kritiserer religioner. Hvis man er imod ytringfriheden, må man pakke sine sydfrugter og rejse hen, hvor man er i tråd med samfundets lovgivning. Jeg forslår – som DF – Saudiarabien eller Iran.

(Link til pressemeddelelse er endnu ikke at finde på DF’s website)

”Forsvaret for ytringsfriheden, herunder for retten til religionskritik, er nu en kamp for livet. Senest har vi set den rystende Cepos-undersøgelse, der viser, at halvdelen af de herboende muslimer går direkte ind for et forbud imod bøger og film, der kritiserer religioner. Det siger os, at problemet ikke længere kan reduceres til at omfatte nogle få ekstremistiske fanatikere, men at disse fanatike­re – når det drejer sig om forbud mod religionskritik eller –satire – har tilhold i brede mus­limske kredse,” siger Jesper Langballe.

http://www.180grader.dk/nyheder/DF_V_k_med_blasfemiparagraffen_nu.php

~ af Pinstripe på 15. februar 2009.

3 kommentarer to “Flere ekstremister end påstået…”

 1. Problemet er de 15% ‘etniske’ danskere, som går ind for at forbyde religionskritik i bøger og film. Det er kvantitativt en langt større gruppe end muslimerne.

 2. Når indstillingen er, som den er bladt muslimerne i Danmark, så er det vanvittigt ikke at ruste sig til det opgør, der uundgåeligt vil komme, når muslimerne føler, at de er mange nok.

  Se dog på den taktik, de anvender overalt i Verden, hvor de fører sig frem.
  Hvorfor skulle den være anderledes i Danmark?
  Danskere rust jer, og vær beredt.
  Vi får en borgerkrig.

  falkeøje

 3. @Cykelsmeden

  Har du nogen reference til dine tal og noget om, at de påståede 15% skulle være en trussel mod vort demokrati og fred i landet?

  @Falkeøje

  Vi to er meget enige her.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: