Araber tilbyder blodpenge til efterladte af dræbt norsk kvinde.

Den norske 23 årige kvinde, Martine Vik, blev sidste år i marts dræbt i London. Siden har man eftersøgt og mistænkt hendes medstuderende Farouk Abdulhak for drabet. Nu har han så kontaktet advokat Kjell Holden, der repræsenterer ”Støttegruppen for Martine” og tilbudt islamiske blodpenge.

“Den 21-årige Farouk Abdulhak forsvandt ud af England samme dag som den norske studines venner gik til politiet og meldte hende savnet.

Yemen har ingen udvekslingsaftale med England, så de engelske myndigheder har ingen mulighed for at få den 21-årige bragt tilbage imod hans vilje.
Han er sigtet for drab og voldtægt på den norske kvinde.

Han blev fragtet til Yemen fra lufthavnen i Luton i sin stenrige families private jet-fly.
Bare to dage senere trængte politiet i London ind i hans luksus-lejlighed nær Oxford Street, og i kælderen fandt de liget af den norske kvinde.”

http://www.bt.dk/article/20090221/krimi/90221007/

Igen et tydeligt bevis på, at har man penge nok i den islamiske verden, så forsøger man at betale sig fra en straf for mord. Vi har set det utallige gange, når en familie har begået “æres”drab mod en kvinde, der efter deres middelalderlige verdensopfattelse og menneskesyn har krænket familiens ære. Ligeledes sker det samme, når man i eks. lande som Pakistan og Afghanistan har kastet syre i ansigtet på en kvinde, der på samme vis har forbrudt sig mod de islamiske æresprincipper. Man betaler sig fri for straf. Det er en usmagelig form for menneskesyn, der hersker blandt koranfascisterne.

Når man i sin egen verden kan forvente en halshugning for en tilsvarende gerning, er der vel ikke noget at sige til, at denne muhamedaner forsøger at købe sig fri. Nu var det jo så en kufr kvinde, og det skete i dar ul-harb, og hun har sikkert også selv været ude om det. Det er jo ikke utænkeligt, at denne kujon kunne have tænkt sådan, da han slog Martine ihjel. Men sidder han på sit palads nede i sanddynerne, så er han jo nok sikret og beskyttet af den islamiske lov. Drabet er sikkert ganske fint begrundet med vers fra koranen. Og betaler han blodpenge, vil helt givet være en fri mand også i Yemen, hvor han bor.

Læs mere om hele sagen på VG (Verdens Gang):
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/spesial.php?id=3720

~ af Pinstripe på 21. februar 2009.

 
%d bloggers like this: