Henrettelse af eks-muhamedaner i Ægypten.

Egypt: Over 20 lawyers attend court hearing for ex-Muslim to endorse his conviction and execution for apostasy.

Ægypten: Mere end 20 jurister er mødt op ved en høring, før godkendelse af en henrettelse af eks-muslim. Hans forbrydelse: Apostasy.

http://www.jihadwatch.org/archives/025027.php

http://www.compassdirect.org/en/display.php?page=lead&lang=en&length=long&idelement=&backpage=&critere=&countryname=&rowcur

Jeg skulle mene, at Ægypten havde tilsluttet sig FN’s menneskerettighedskonvention. Og ifølge den har man religionsfrihed. Men hov.. Ægypten er jo også medlem af OIC, Organisation of the Islamic Conference. Den 57 lande store sammenslutning af islamiske lande arbejder for et khalifat baseret på Koran og Hadith med Sharia som fælles lov.

Denne 57 lande store sammenslutning har vedtaget deres egne menneskerettigheder, der bygger på Sharia, den lidet omtalte Cairo Deklaration. Og i følge denne er det fuldt ud legalt at retsforfølge folk, der skifter religion væk fra islam.

http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2007/08/islamiske-menneskerettigheder.html

For i bøgerne om Muhammeds sædvane, Hadith, står skrevet: “If anyone changes his religion, kill him (Bukhari vol. 9, bk. 84, no. 57).”

Men lur mig, om ikke FN vender det blinde øje til – igen…

Hvem sagde, at Ægypten var moderat i sin udlægning af de islamiske skrifter… Omar?

~ af Pinstripe på 27. februar 2009.

6 kommentarer to “Henrettelse af eks-muhamedaner i Ægypten.”

 1. Og herhjemme piver man over forfølgelse af minoriteter og råber racisme som var det en automatisk forklaring på al kritik.

  Hvem har lyst til at tale på vegne af de minoriteter som forfølges, fængsles, tvangskonverteres, stenes, piskes, myrdes, tortureres dagligt i muslimske lande?

  Nej der piver ingen.

  Man har da proportionssans. Not.

  • De er skræmt fra vid og sans. De aner ikke, hvem de kan stole på. Det er det samme problem, vi har set i Iran og stadig ser. Ingen tør sige deres mening, hvis de var imod det islamiske styre eller måden islam udleves på strafferetligt.

 2. Når man siger noget så går man ind for det specielt når man i vesten ikke bør have noget at frygte.

  Liberale/moderate muslimer som fortolker religion anderledes må også stå for skud. Så det vil nok mene det samme som dig. Men deres forfølgelser hører man aldrig om.

  Se bare hvordan folk som f.eks. Irshad Manji og Naser Khader behandles af muslimer. Muslimer hetzes i hænder på adre muslimer. Det er disse minoriteter som forfølges både i Vesten såvel som i muslimske lande.

  Man har gjort knæfald.

  • Det er jo den samme underliggende trussel, der konstant lurer under overfladen. Samme årsag, der ligger til grund for, at mange muhamedanske piger og kvinder fortæller, at det er ganske frivilligt, når de ifører sig hijab eller bare alm. islamisk sharia-tørklæde. Det er lettere for dem at iføre sig klædestykket fremfor at gøre oprør, da det jo ikke er forbudt at gå med det. Politikere og det etablerede retssystem ville jo helst ikke tro muhamedanske piger og kvinder, hvis de gik til politiet og bad om beskyttelse, fordi deres familie vil tvinge dem til at gå med tørklædet. De ville blive enten altan-piger eller møde anden form for straf af deres familie for deres trodsighed.

 3. Tørklædet er begyndt at blive identisk med “rigtige muslimske piger”. Jeg spørger hvad med muslimske troende piger som enten ikke bryder sig om tørklædet og dens symbolik eller som mener den ikke er islamisk, eller som i det hele taget finder det undertrykkende eller som bare mener at det ikke kendetegner det at være en god eller dydig muslim? Hvem vil tale for dem? Ingen inkl det danske samfund som er hoppet med på bølgen. Jeg faldt næsten af stolen da jeg hørte en mand fra EL eller DRV sige at folk havde ondt over at en “rigtig muslim” som Asmaa var kommet i dansk politik. Hallo, er piger uden tørklæde så ikke muslimer?

  Prøv at google så finder du en del sådanne kvinder og piger som ikke tror på tørklædet men de får hverken talerør eller sendetid.

  Og det med undertrykkelsen – jeg mener det er undertrykkende ikke fordi at alle er tvunget af deres forældre eller brødre eller mænd eller kærester. Nogle er da. Men oftest er det en tradition som virkelig har udfoldet sig indenfor de sidste 10 år. Selv forældre gik ikke med det da de kom herop og på dem virker det ligeså underligt.

  Men tilbage til hovedsagen undertrykkenlsen ligger ikke i den fysisk tvang af mænd/forældre. Den ligger i den prædiken og den fortolkning som bevirker at kvinder/piger er hjernevasket til at tro at tørklædet er Guds bud. Bevis materialet ikke just overbevisende. Og der er en grund til at mange muslimske piger ikke går med tørklæde. I Tyrkiet f.eks. eller tag Pakistan/Indien hvor det er mere en sjal eller tyndt chiffon tørklæde om halsen.

  Iøvrigt hele denne hår fetish som man mener mænd lider af siden de ikke kan holde sig er forkasteligt. Det nedgør mænd. Og jeg har aldrig oplevet, set eller hørt at en mand gik amok ved synet af en kvindes hår. Mange af tørklædepigerne går jo akkurat lige så meget op i mode og forfængelighed som andre uden. Makeup, stramt tøj og designer tørklæder i skrigende farver, mønstre, højhælede sko, figursyet tøj, stramme jeans – altså hvad er der ydmygt ved det? Man citeres jo ofte ydmyghed og gudfrygtighed for at bære tørklædet. Fint men er man ydmyg når man maler sig ansigtet og udstiller sin figur for i stramt tøj? Det giver ikke mening.

  Men de kan da gå med det de vil. Men så må de også finde sig i at andre ikke deler deres holdning eller det deres tørklæde repræsenterer. Undertrykkelse og mandechauvanisme.

 4. En påfaldende tendsens – har du bemærket hvordan det ALTID er vestlige menneskerettighedsorganisation, vestlige medier som optager de diverse krænkelser af basale rettigheder såsom ytringsfrihed (jf egypteren for oven) men aldrig vil du finde lange tråde eller oplysning eller bare en fjerne omtale af disse krænkelser og ofre på muslimske blogge eller hjemmesider.

  Men hold da helt op, man går grassat når det Naser Khader, Ayan Hirsi, Salman Rushdie, DF, Tegningekriserne.

  Ja det er sørme betryggende at man har sine prioriteter i order. En mand myrdes og tortureres. No problem.
  En dansk avis i et land med 5,6 mio trykker 12 tegninger som forestller profeten Mohammad, gøre hvad selv de troendes kilder siger han gør, så kræves de undskyldninger på statsminister niveau, omfattende boycots af danske varer, imam rundrejser, tilsvingskampagner af danskere, danmark, dansk flag (som bærer korset men kristne symboler er ikke hellige kun islamiske), krav om hals afhugninger (fra bl.a. britiske muslimer).

  Ja betryggende.

  Mord på og undertrykkelse af mennesker herunder bloggerer, kvinder, homoseksuelle -> OK.

  Tegninger -> IKKE OK.

  Mange vil ikke vedstå dette men to kriser bevidner dette.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: