Ekstremister i dialog med dansk politi.

Igen nyt fra Helle Merete Brix’ hånd.

“I disse dage er den amerikanske imam Khalid Latif i Danmark. Den unge imam er ansat som religiøs rådgiver ved New York Police Department. Derudover er han blandt andet tilknyttet New York University som imam. Latif er inviteret til Danmark af organisationen Muslimer i Dialog, en af underorganisationerne i den for tiden i medierne meget omtalte paraplyorganisation, Muslimernes Fællesråd.”

Det lader til at være et gennemgående tema, at man dialogiserer med imamer, når man skal løse problemer med kriminelle muhamedanere. Betyder det så, at vi for at kunne løse problemerne med kriminelle etniske danskere skal til at dialogisere med præster eller biskopper?

Latif er også hovedmanden bag et forbud mod at vise de berømte muhammedtegninger på New York University. Han skrev et brev til universitetets president og bad på sin helt egen måde om at aflyse fremvisningen;

Latif havde, ikke overraskende, særligt set sig gal på Kurt Westergaards berømte tegning med bomben i turbanen. Den sidestillede islam og terrorisme, mente Latif, der videre skriver i brevet: ”Hvis sådanne ideer ikke er tilstrækkeligt til at forhindre sådanne tegninger i at blive vist er muligheden for hvad der kan ske efter at de er vist noget andet der burde tages med i overvejelserne og ikke noget, der bør tages let på”.

Altså endnu en ekstremist, der fører sig frem med slet skjulte trusler for at opnå sit og sine sine trosfællers mål; censur af islamkritik.

Det er denne ekstremist, der har været på besøg hos det danske politi på poltiskolen i Brøndby for at dialogisere.

Mon ikke, som Helle Merete Brix skriver, det ville være en god ide fremover, at man hos det danske politi undersøger, hvem det er, man inviterer til dialog?

http://www.sappho.dk/muslimer-eller-ekstremister-i-dialog-med-politi.htm

Læs også mere på Uriasposten.

~ af Pinstripe på 1. marts 2009.

 
%d bloggers like this: