Ægypten: Koptisk kristen brænder muslim levende..

Ooops…! Undskyld.. Det er naturligvis omvendt.

Egypt: Muslims burn Christian man alive, stab his father to death.

http://www.jihadwatch.org/archives/025179.php

A young Christian man was suddenly set on fire by a Muslim man in Egypt after a rumor circulated that the Christian man had a relationship with the Muslim man’s sister.

Oversat til:

En ung kristen mand blev pludselig sat ild til af en muslimsk mand i Ægypten efter et rygte om, at den kristne mand skulle have en affære med den muslimske mands søster.

Den unge kristnes 60-årige far og 22-årige bror blev ligeledes angrebet af muslimer. Faderen overlevede ikke et dybt knivstik i ryggen, der gik hele vejen gennem ham.

 

Christianpost.com:

His 60-year-old father, Sabri Shihata, later arrived at a village rally where a group of Muslims stabbed him to death. One stab reportedly entered his back and came out of his abdomen below the rib cage, according to Voice of the Copts. The elder Shihata was taken to the hospital but nevertheless died from the attacks.

The Muslim group also attacked the Coptic man’s younger brother, 22-year-old Rami Sabri Shihata, causing a deep injury to his head.

Jeg synes aldrig, vi hører om disse sager i MSM (Mainstream Media). Vi hører altid, at ægypterne nærmest er sekulariserede og yderst vestligtsindede. Jeg ser nu ikke meget civiliseret opførsel fra disse muslimske ægyptere. Hvorfra har de dog den ide, at det er ok at angribe en kristen mand, fordi et rygte siger, at han skulle have en affære med en muslimsk kvinde? Mon den børnemishandlende landevejsrøver Muhammed har en finger med i spillet?

~ af Pinstripe på 11. marts 2009.

7 kommentarer to “Ægypten: Koptisk kristen brænder muslim levende..”

 1. “Vi hører altid, at ægypterne nærmest er sekulariserede og yderst vestligtsindede.”

  Det er der skam en pæn del egyptere, som er. Men desværre er det ikke dem, der sætter dagsordenen.

  Hvis du vil vide mere om islamiseringen af Egypten, så er du velkommen til at læse her (kap. 6: Troldmandens lærling): http://raapil.dk/devils-game/

  “Hvorfra har de dog den ide, at det er ok at angribe en kristen mand, fordi et rygte siger, at han skulle have en affære med en muslimsk kvinde?”

  Knivstikkeren ville sandsynligvis også have stukket en _muslim_ ned, som havde ‘forgrebet’ sig på hans søster. Ikke at det er ok, men det er vel snarere et æresdrab end udtryk for en særlig kopter-muslim konflikt.

  • Hvor er så protesterne henne i Ægypten? Hvor er de store demonstrationer mod denne og de mange andre ligenende handlinger?

   Og hvor ofte sætter en muslim ild til en anden muslim, når den ene part er involveret i en affære med den andens kvindelige familiemedlem?
   Jeg er fuldt ud klar over islamiske æresbegreber, som jeg finder latterlige og ude af tiden, for ikke at tale om den måde man håndterer disse.

   Når du skriver, at det ikke er en specifik/særlig kopter/muslim-konflikt, mener du så dermed, at der ikke er et problem omkring koptere vs. muslimer? Mener du med andre ord, at koptere ikke er forfulgte i Ægypten?

   Nå, ja..forresten.. Hvorfor anvender du vendingen ‘forgrebet sig på’?
   Der er jo ikke tale om, at nogen har forgrebet sig på nogens søster.
   Jeg ved godt, at du har sat ordet “forgrebet” i citationstegn, men mener du, at det er et overgreb mod søsteren, at den koptiske unge mand havde et forhold til den muslimske kvinde?

  • PS. jeg kigger på dit link til din historie om radikaliseringen af Ægypten.
   Jeg synes nu ellers de islamiske lande er islamiske nok.
   Men ‘Det Muslimske Broderskab’ (DMB) med Broder Tatiq i spidsen har jo sine slimede tentakler ude i store dele af verden… også Danmark.
   Jeg har allerede læst Helle Merete Brix’ “Mod Mørket”, som jo handler om DMB’s arbejde med at islamisere Europa og USA.

 2. 1. Protester? Skulle der rejse sig en folkestorm over et fænomen, som er jævnligt forekommende i mange fattige lande – ikke bare muslimske?

  2. Jo, koptere er forfulgt og undertrykt i Egypten, jeg stiller blot spørgsmålstegn ved de evindelige forsøg på at se alting i den muslimske verden som udsprunget af islam og islams postulerede konflikter med andre religioner.

  I dette tilfælde virker det sandsynligt, at der er tale om et æresrelateret mord/mordforsøg.

  3. Når jeg satte ‘forgrebet’ i citationstegn, så ved du godt hvorfor. Påtaget dumhed spilder vore begges tid.

  4. Jeg har ikke læst Helle M. Brix’, men det kunne da være en ide. Glæder mig du vil læse kapitlet på min blog. Det er ikke helt færdigt, der mangler et enkelt afsnit, men læs endelig løs.

 3. Når der sker meningsløse drab i den vestlige verden og samfundet har fået nok, så ser man demonstrationer og massevis af læserbreve samt blogging. Det sker dog meget sjældent i den islamiske verden, for ikke at sige aldrig. Og når der endelig blogges om den radikale islamisering af et i forvejen islamisk land, så risikerer man at blive sat bag tremmer. Se på sagen om Kambaksh i Afghanistan og sagen om Kareem i Ægypten. Der ligger et bånd på indbyggernes læber, som gør dem ude af stand til at kritisere den ideologi, der giver ret til “æres”drab og relaterede kriminelle handlinger. Der er ingen grund til at apologere her. Islam er årsagen og intet andet.

  Læs gerne mere om forfølgelsen af kopterne her:
  http://www.fahmy.dk/jp_26042006.html
  Og andre kristne grupper…
  http://jp.dk/meninger/kronik/article1562344.ece
  Og der er masser af links på nettet, der viser, at islam er den mest diskriminerende “religion” af alle.

  Og så taler du om postulerede konflikter. Hvad mener du med det?

  Og nej, jeg spiller ikke dum. Når jeg spørger så direkte om dit ordvalg, så er det fordi, jeg gerne vil bede dig om at forklare årsagen til, at du bruger netop udtrykket ‘forgrebet sig på’.
  Og kan du ikke det, så er det snarere dig, der spilder min tid.

  Og ja, jeg anbefaler gerne Helle Merete Brix bog.
  Den er let læst, men den indeholder en yderst koncentreret viden om islamiseringsprocessen i Europa.

 4. http://hodja.wordpress.com/2009/03/12/belgisk-kulturberigelse/
  Lad mig gætte på, at gerningsmændende ikke var hverken buddhister eller hinduer.
  Gad vide, hvilken ideologi der bød dem at behandle den belgiske chauffør på denne bestialske måde?

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: