En jøde mod Israel og 300 muslimer for Israel.

Ja, det lyder som den omvendte verden. Men sådan kan virkeligheden også se ud.

Med reference til to blogs på wordpress vil jeg nævne denne konflikt. En konflikt, der ikke nævnes i MSM (Mainstream Media). Et medlem af det britiske parlament, Gerald Kaufmann, kalder israelernes forsvarskrig mod Hamas for nazi-metoder.

http://snetiger.wordpress.com/2009/01/18/en-j%c3%b8de-taler-ud-2/

I den anden ende er mindst 300 muslimer flygtet fra Darfur ind i Ægypten og videre til Israel.

Citat fra Hodjas Blog:

“Godt 300 muslimer var på gaden i Tel Aviv sidste torsdag. De er flygtninge fra Darfur som det er lykkedes at slippe gennem Ægypten, hvor soldater skød på dem, og gennem Sinai ind i Israel, hvor de er blevet genhuset. De fejrer arrestordren mod Sudans præsident Omar Hassan al-Bashir”.

Uanset forholdet mellem for og imod Israel, vil jeg under alle omstændigheder være på Israels side i denne sag. Og jeg glædes også over arrestordren på Omar Bashir. Læg for øvrigt mærke til, at Israel genhuser disse muslimske flygtninge. Ville noget muslimsk land have genhuset en tilsvarende gruppe jøder, eller blot en enkelt, hvis denne var flygtning? Næppe.

At “Snowtiger” på sin blog tager et enkelt UK MP’s udtalelser og gør dem til universelle sandheder, undrer mig en hel del. Og så alligevel ikke.

Og det er faktisk utroligt, at en mand på hans alder udtaler sig mod israelske interesser. Han er gammel nok til at have haft muligheden for at opleve juni måned 1967. Jeg hentyder her til 6-dages-krigen. Og han har sandsynligvis ikke haft bopæl i hverken Sderot eller Ashkelon de seneste år, hvor hundredevis af hamas-raketter er landet som følge af deres had mod jøder og staten Israel.

Igen, jeg bakker 100% op om Israels ret til at forsvare sig mod Hamas’ angreb på israelerne.

Derimod siger 300 pro-israelske muslimer da noget, når de vælger at tage den lange vej fra Darfur til Israel for at bakke op om jøderne.

http://www.liveleak.com/view?i=c0a_1236703532

~ af Pinstripe på 11. marts 2009.

3 kommentarer to “En jøde mod Israel og 300 muslimer for Israel.”

 1. et land med sharia vil modtage jøder, hvis jøderne vil bosætte sig af en væsentlig grund og betale sin skat (almisse). Det noget vrøvl du fyrer af. Stop med at sætte islam i et dårligt lys som medierne. Selvom medierne har den rolle som de nu har, vokser islam. Islam er også den religion folk konverterer mest til.

  • Ja, selvfølgelig er jøder dømt til at indordne sig under sharia i et islamisk land. De er henvist til at leve som dhimmier og dermed betale kopskat (beskyttelsespenge), den såkaldte jizya.
   Det er ikke mig, der sætte islam i et dårligt lys. Det klarer muhamedanerne ganske udmærket selv.
   At folk konverterer til islam er ingen garanti for, at disse mennesker har gjort det frivilligt. Der sker masser af tvangskonverteringer verden over. Og mange kristne koptere i Ægypten har følt sig nødsaget til at konvertere som millioner andre i islamiske lande, da de ellers ikke ville have de samme rettigheder som muhamedanerne. Jøder og kristne koptere i Ægypten kan eksempelvis ikke få ansættelse i offentlige erhverv. Og så betaler de jizya, som muhamedanerne ikke betaler.
   Hvis du kender bare en smule til islam og sharia, ville du vide, hvor dårligt stillet en dhimmi er under islamisk lov.
   Så nej, det er ikke noget vrøvl, jeg fyrer af.

   Og så skulle jeg da lige forsøge at køre en tur ind i Mekka, bare for at se byen. Jeg ville blive anholdt og fængslet øjeblikkeligt. Kun muhamedanere har nemlig adgang til Mekka. Det er off limit for ikke-muhamedanere.
   Og nej, jeg tror ikke på, at jøder ville få asyl i muhamedanske lande, hvis de da var så tossede, at de fandt på det. Jøderne har det svært nok i både Ægypten, Irak og mange andre lande, hvor muhamedanerne sidder på magten. Hvorfor skulle de søge asyl hos fjenden?

 2. http://www.jihadwatch.org/archives/026555.php
  Og her har vi et tydeligt og klassisk eksempel på, hvorledes ikke-muhamedanere bliver behandlet i et islamisk samfund.
  Men den kan Dawud naturligvis forklare?
  Jøder har aldrig stillet den type krav til nogen af anden tro.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: