Kylling! Ja, men hvem af dem?

Så er der igen gang i diskussionen om halal-slagtede kyllinger. Indeholder de svineprotein eller ej?

http://www.tvmidtvest.dk/indhold/arabisk-avis-kritiserer-rose-poultry

Overkyllingen (Per Vinther Møller, der er administrerende direktør) på Rose Poultry siger; det er der ikke.

http://www.tvmidtvest.dk/indhold/ambassad%C3%B8r-ind-i-kyllingesag

– Det mere end antydes, at der er op til 40 procent svineprotein i danske kyllinger. Det er meget misvisende. Der er nul procent svinekød i danske kyllingeprodukter, siger Hans Klingenberg (den danske ambassadør i Saudi-Arabien red.) til Ritzau. Historien er blevet sendt til de arabiske medier af en dansk-bosiddende arabisk journalist.

Jeg kan ikke rigtigt hitte ud af, hvem der er den største kylling her.

Hvorfor er Rose Poultry ikke bare ligeglade med, om menneskerettighedsbryderlandet nr. 1 køber deres kyllinger eller ej?

Overkyllingen på Rose Pultry burde meddele Saudi-kyllingen, at hvis sauderne vil have dansk kylling, så må de acceptere kyllingerne, som de er, – altså slagtekyllingerne. Så længe Saudi-Arabien behandler andre mennesker og især kvinder som dyr, faktisk værre end kyllinger, så kan Rose Poultry ikke tage sig af, om der går rygter om, at der skulle være lidt glad dansk grisebasse i slagtekyllinger.

Det er da ufatteligt, som danske virksomheder lægger sig på maven for en flok kvindetærskende beduiner, bare fordi de har petrodollars at betale med.

Reklamer

~ af Pinstripe på 11. marts 2009.

 
%d bloggers like this: