Trykkefrihedsselskabet afholdt i dag generalforsamling – Ehsan Jami fik Trykkefrihedsprisen

 

Lars Hedegaard aflægger årsberetning.

Lars Hedegaard aflægger årsberetning.

Lars Hedegaard, som har siddet i formandsstolen siden stiftelsen i 2004, aflagde årsberetning om de mange begivenheder siden sidste generalforsamling. 

Af begivenheder kunne nævnes besøg af bl.a. Geert Wilders, Henryk Broder, Bruce Bawer, Daniel Pipes og den burkaklædte hollænder med dæknavnet Gregorius Nekschot.

Lars Hedegaard fortalte i sin sædvanlige og humoristiske stil, hvorledes medlemmer af Trykkefrihedsselskabet opfattes ude i medierne og diverse fora; højreorienteret, racistiske, fremmedfjendske og det der er værre.

Men i Trykkefrihedsselskabet må man åbenbart gøre noget af det rigtige, for selskabet startede så at sige uden en krone på lommen og med kun en håndfuld medlemmer. Det er kun gået fremad for begge dele siden starten i 2004.

Lars Hedegaard kom også omkring Durban2-Konferencen, hvor man fra OIC, banden af islamiske stater, vil have en resolution indført, der gør det umuligt at kritisere religion og især islam. Her blev racismebegrebet lige vendt og drejet en ekstra gang. For hvor når er man racistisk? Engang for 3-4 årtider siden vidste man udemærket godt, hvad begrebet racisme gik ud på. Racisme var dengang, når en person med en hudfarve sagde noget skidt om en person med en anden hudfarve på grund af hudfarven. I dag er racsimebegrebet udvidet til at kunne omfatte kritik fra en person mod en anden person af samme race. Det tog ikke mange splitsekunder for at folk i salen at fatte det tåbelige i udvandingen af det nye racismebegreb, som Lars Hedegaard kunne formidle det. Vi var da heller ikke i tvivl om, at det er af stor nødvendighed at protestere over de islamiske landes ønske om at gøre kritik af religion til en krænkelse af menneskerettighederne.

Må jeg i den forbindelse lige minde om siden http://www.durban2.dk – hvor man kan skrive sig på listen over personer, der er imod Durban2-Konferencen.

Katrine Winkel Holm kom også med nyt om et TFS-råd, der skulle oprettes. Hvad det kommer til at gå ud på, kommer vi helt sikkert til at høre nærmere om.

Den nye bestyrelse blev valgt med nye ansigter. Den nye bestyrelse vil kunne ses på http://www.sappho.dk/ny-bestyrelse-i-trykkefrihedsselskabet.htm.

Ligeledes forventer jeg også et referat af generalforsamlingen er at finde enten på selskabets website eller tilsendt medlemmerne, så man kan få opsummeret begivenhedernes gang på mødet.

Efter generalforsamlingen kom turen til uddeling af Trykkefrihedsprisen. Den gik som annonceret i år til den kun 23-årige Ehsan Jami, der har sine rødder i Iran og til dagligt bor i Holland – desværre ‘under jorden’.

Her får Ehsan Jami overrakt trykkefrihedsprisen af formanden, Lars Hedegaard.

Her får Ehsan Jami overrakt trykkefrihedsprisen af formanden, Lars Hedegaard.

Efter overrækkelsen af prisen holdt E. Jami en tale, hvori han dedikerede prisen til sin mor, der altid været en uvurderlig støtte for ham.

Efter talen blev der mulighed for at stille spørgsmål, som gik på lidt af hvert. Blandt andet blev han spurgt, om han mente, at demokratiet ville vinde over islamiseringen af Holland. Ehsan Jami tror på, at det gode vil vinde, og derfor vil islamisterne tabe kampen for at omdanne Holland til en islamisk stat. Han mener også, at kampen kan vindes uden en decideret borgerkrig.

Ehsan Jami sagde også som svar på et spørgsmål fra salen, at koranen så at sige er “The Book of Licence to Kill”. Jeg er 100% enig i den anskuelse.

Efter spørgerunden fik jeg selv lejlighed til at tale med Ehsan Jami, som er en utrolig sympatisk, ung mand. Vi kom frem til, at vi delte den samme begejstring for citater af gamle amerikanske præsidenter og lignende personligheder.

Jeg gav ham et af mine favorit-citater, som han tog til sig med det samme.

“Den, som er villig til at opgive friheden i bytte for freden, fortjener ingen af delene.”

Oprindeligt: “Those who sacrifice liberty for security deserve neither”. – Benjamin Franklin.

Denne unge og intelligente mand på blot 23 år er allerede jaget vildt af sine meningsmodstandere. Og de vil ikke alle blot debatere. Ehsan Jami er i dag under 24 timers beskyttelse og lever i skjul for islamister, der vil ham til livs.

~ af Pinstripe på 14. marts 2009.

3 kommentarer to “Trykkefrihedsselskabet afholdt i dag generalforsamling – Ehsan Jami fik Trykkefrihedsprisen”

  1. [pral]Jeg var med til det stiftende møde, som blev forelagt os i Bruno-selskabet.[/pral] LOL

  2. Jeg er imponeret.. 😉

  3. I forbindelse med uddelingen af Trykkefrihedsprisen i går, sagde Ehsan Jami, at han med stor sandsynlighed ville udgive sin film om Muhammed.
    Jeg kan dog – desværre – se tegn på, at han bliver presset fra to sider til ikke at udgive sin film.
    Der er ikke blot en trussel fra muslimsk side men også fra den siddende dhimmi-regering i Holland.
    http://sheikyermami.com/2008/04/01/netherlands-no-cartoon-flick-on-the-life-of-muhammad-for-now/

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: