“Danske” muslimer opfordrer til angreb på danskere.

Tre fremtrædende danske muslimer er medunderskrivere på en radikal erklæ­ring, som opfordrer til modstand “med alle midler og metoder” mod Israel og lande, som støtter Israel – blandt andet Danmark.

En af underskriverne hedder Khalil Assi, som sidder i bestyrelsen hos Islamisk Trossamfund i København. For tre år siden var han den øverste leder i trossamfundet. Erklæring blev sendt ud efter en konferen­ce, som blev af­holdt i Istanbul i fe­bruar med del­tagelse af højtstående medlemmer fra organisati­oner som bl.a. Hamas.

(…)

En anden medunderskriver af erklæringen er Abu Bashar, som er imam i moskeen på Ørbækvej i Odense.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-21060112.html

Jeg kunne da i grunden godt tænke mig, om de danske myndigheder vitterligt har været så letsindige at tildele disse muhammedanere, Khalil Assi og Abu Bashar, et rødbedefarvet pas og kysset dem velkommen til livslang forsørgelse for danske skatteyderes penge.

Hvis det er tilfælde, så burde man sagsøge den ansvarlige. Det er direkte uansvarligt at have den slags mennesker gående frit rundt i vort land. Det gælder både den ansvarlige for tildelingen af statsborgerskab og de pågældende muhammedanere, Khalil Assi og Abu Bashar.

Det gælder for øvrigt også for den sidste af muhamedanerne, der har skrevet under på den omtalte erklæring.

De skal fratages deres statsborgerskab og have det største los bagi, så de vælter ombord på den første flyver mod Mellemøsten. Og det kan kun gå for langsomt.

Birthe Rønn Hornbech! Let din store bagdel og pas dit job!

~ af Pinstripe på 15. marts 2009.

 
%d bloggers like this: