Ritt siger tak og farvel..

.. Desværre først til november…

Det siger Ritt Bjerregaard i en pressemeddelelse.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/03/23/133306.htm

Så må vi håbe, at vi med en ny overborgmester får en person, der har det mod, der skal til for at skabe et København, hvor folk er glade og trygge ved at tage en tur gennem byen, – også Nørrebro.

~ af Pinstripe på 23. marts 2009.

5 kommentarer to “Ritt siger tak og farvel..”

 1. Det får vi ikke, hvis Jacob Hougaard bliver overborgmester. Og lur mig, om ikke S stadig har størst antal vælgere i Kongens By.

  • Jeg er bange for, at du får ret. Men om det lige bliver Jacob Hougaard, der indtager scenen efter Ritt, vil jeg nu gerne lige vente og se. Der kan ske meget indtil valget. Der er jo også en form for splittelse i partiet, så man kan håbe, at der kommer en mere håndfast sosser på posten.

   Hvis Jacob H. stiller op med den tøseadfærd, som han præsterede under interviewet, hvor han og ‘journalisten’ blev beskudt med flasker o.l., så får han ikke posten. Det kan jeg umuligt tro.

 2. http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/03/23/164753.htm

  Thorning udtaler: “Ritt blev modarbejdet..”

  Det var da underligt.. 😉
  Der er da ikke noget at sige til, at hun ikke havde opbakning til alle sine planer, der ikke havde noget som helst indhold, når det kom til stykket.

  At Thorning tilmed mener, at hun ligner Ritt på mange områder trods tidligere konfrontationer lyder foruroligende. Og hvad det er Ritt har udrettet af gode ting for Kbh. og Danmark, må Thorning da gerne uddybe.

  Og hvis Thorning ligner Ritt, som hun selv siger, så er jeg spændt på at se, på hvilken måde hun kommer til at bruge løs af skatteborgernes penge på pamperi og indholdsløse projekter.

  Mon Thorning skulle stille op til kommunalvalget, nu hun ikke har den store indflydelse på den nuværende post og den landsdækkende politik..?
  Jeg synes jeg kan høre et rungende NEEEEEEEEJ! fra det københavnske.. 😉

 3. Ritt er ikke problemet, hun er symptomet. De københavnske vælgere var dumme nok til at vælge hende, hvorfor skulle de så ikke vælge den næste galning i rækken?

 4. Tja, Ritt blev jo kørt i stilling til posten som overborgmester, og vælgerne (læs: fårene) følger deres partileder som en guide. Så hvem der må være den næste hypede politiker til posten bliver den valgte. Det er givet på forhånd, med mindre fårene skifter pels i mellemtiden. Men de københavnske indbyggere består desværre stadig mestendels af venstreorienterede og virkelighedsfjerne borgere.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: