38-årig anholdt for at forsvare sig mod fem hjemmerøvere.

Igen har en flok hjemmerøvere været på spil, men måtte flygte fra gerningsstedet, da beboeren vovede at forsvare sig selv og sin ejendom.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-21246938.html

En 18-årig ligger nu indlagt med knivstik, efter at den 38-årige beboer i Valby måtte forsvare sig med det forhåndenværende.

Jeg stiller mig uforstående over for, at politiet nu vil sigte det rigtige offer, nemlig den 38-årige, for drabsforsøg. Mon ikke også at den 18-årige bandit, der fik løn som fortjent, nu vil kræve en millionerstatning. Så får han trods alt alligevel noget ud af sit røveriforsøg.

Og får han erstatning, hvem siger så, at forbrydelse ikke betaler sig.

Pressemeddelelse fra DF.

Uddrag fra pressemeddelelse:

Dansk Folkeparti går nu til justitsminister Brian Mikkelsen (K) for at få præciseret, at det som udgangspunkt altid er lovligt at forsvare sig imod bevæbnede røvere i ens eget hjem. 

Initiativet kommer på baggrund af flere sager, hvor borgere, som har forsvaret sig imod hjemmerøvere og butiksrøvere, pludselig bliver sat på anklagebænken, siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup. Han henviser til dommen imod den tidligere urmager Michael Woolhead og gårsdagens varetægtsfængsling af en borger i Valby, som forsvarede sig mod hele seks hjemmerøvere, der trængte ind under en familiesammenkomst.

~ af Pinstripe på 24. marts 2009.

3 kommentarer to “38-årig anholdt for at forsvare sig mod fem hjemmerøvere.”

 1. Tak for opdateringen. Islam-troende, vil jeg vædde med på grund af alderen. Ellers er det jo ofte folk fra det tidligere arbejder-paradis østpå, som er så afstumpede.

  Han forsvarede ikke kun sig selv – det var en familiesammenkomst!

  Når nu en af gerningsmændene er personligt myndig, må sagen jo gå rettens vej. Hvis han da ikke bliver frikendt, fordi han er fra et stakkels forfulgt, undertrykt mindretal. Min tillid til straffeloven og dommerstanden er netop i denne sammenhæng ikke særlig stor.

 2. Hej Anna

  Tak for dit input..
  Ja, jeg læste også senere, at det var en familiesammenkomst, som blev forstyrret af de indtrængende fremmede, som faktisk talte hele seks stykker og ikke fem, som jeg startede med at skrive. Sådan går det, når kilderne opgiver forskellige oplysninger i kampens hede. 🙂
  Og du har helt ret i, at demokratiet, eller som jeg vil udtrykke det; retssamfundet kun er for de kriminelle. Vi andre lovlydige borgere bliver mistænkeliggjort og kriminaliseret, når vi forsvarer os. Vi er de skyldige, til det modsatte er bevist.
  Og en af mine første tanker var netop også, at det var unge af enten arabisk eller somalisk herkomst, altså med islamisk ideologisk tankegods mellem ørerne.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: