Sharia og politisk korrekthed i vore busser.

Så oplever vi igen en massiv mangel på integration blandt muhamedanske indvandrere, som nægter at tilpasse sig danske normer og regler.

Stærkt ideologisk hæmmede muhammedanerfruer, som partout må pakkes ind i klude fra top til tå og med hele ansigtet tildækket, som var de til fastelavn og spillede Sorte Slyngel.
Jeg ville kunne forstå, hvis lille Hassan ville lege med, når danske børn klæder sig ud i alle mulige udgaver af diverse tegneseriehelte og -banditter. Men at mama Amina og mama Fatima vil klæde sig ud som Sorte Slyngel eller en af de mange haremsfruer til Ali Baba og de fyrretyve røvere, har jeg altså lidt svært ved at se det rationelle i.
At de samtidig kræver særregler i vort samfund, hvor de kræver at kunne gå maskeret rundt blandt normale mennesker, køre i bus på månedskort og gå i banken iført niqab, hvor danskere skal vise deres ansigt, har jeg svært ved at acceptere. Vi danskere skal lægge masken ved demonstrationer, vise vore ansigter til billetkontrolløren og chaufføren ved anmodning samt lægge enhver form for maskering inklusive styrthjelm, inden vi går ind i banken. Men ikke de koranfascistiske muhamedanerfruer. De behøver bare at råbe “racist”, så får de, hvad de vil have.

I linie 107, der kører mellem Århus og Skanderborg, steg en muhamedanerfamilie ombord på Viby Torv for at køre med ind til Århus. Konen var totalt tildækket, hvilket chaufføren ikke var glad for. Han kunne jo ikke se, hvem han kørte med. Selvom det ikke var nødvendigt med en identifikation på kvindemennesket, da hun kørte på klippekort, forstår jeg nu godt chaufføren. For hvis nu hun havde været terrorist, så ville man jo gerne kunne identifisere hende. I disse terror-tider kan man ikke være forsigtig.

Efter at Arriva havde fået sig en samtale med chaufføren, har kvindemennesket nu udtalt, at hun er dybt deprimeret og ikke tør at gå udenfor en dør.

Jeg er sikker på, at hun ikke risikerer noget ved at gå uden for. Det skulle da lige være, at hun bliver udsat for at komme i kontakt med os slemme, slemme racister og vantro utildækkede kvinder, der jo er noget så løsagtige. Hun ville jo risikere at se, hvorledes normale mennesker, kvinder som mænd, faktisk ganske udmærket kan gå rundt i samfundet mellem hinanden, uden at der sker det store ved det. Og danske kvinder er ikke engang tildækket. Men det må være et for stort chok for hende at opleve et så frit samfund. Mon ikke det var bedre, at hun var blevet i sit hjemland. Så var hun fri for at opleve så urene mennesker. Og så kan hun forresten også være sikker på, at hun ikke bliver genkendt. Det sørger hendes niqab jo sådan set for.

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090402/AAS/829334315/1140

Og så er muhamedanerfruen tilmed så fræk at blande politiet ind i sagen. Mon ikke politiet skulle have vigtigere ting at tage sig til? Jeg tror det.

I Odense var der så en tilsvarende episode, hvor en muhamedanerfrue med månedskort nægtede at identifisere sig med åbent ansigt. Også her oplever man herrefolket te sig, som var de hjemme i deres islamiske stat. Denne gang var det en somalisk overklassemuhamedanerfrue, som følte sig for fin til at identifisere sig for den vantro chauffør, som jo blot var en undersåt og noget så uren.

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090402/AAS/423954656/1140

En 41-årig somalisk kvinde med tørklæde fra Vollsmose blev torsdag i sidste uge smidt ud af bus 150 på Odense Banegård Center, fordi hun nægtede at vise sit ansigt til chaufføren. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Sagen kommer i kølvandet på en lignende episode i Århus i begyndelsen af ugen, som igen har pustet liv i tørklædedebatten herhjemme. For Amina Farah Suleiman, som kvinden hedder, er det fjerde gang på få måneder, at hun oplever at blive smidt af bussen i Odense, fordi hendes ansigt undtagen en smal stribe ved øjnene er tildækket. Den form for beklædning kaldes en niqab.

»Jeg kan ikke se, hvem du er, sagde chaufføren og nægtede at godtage den somaliske kvindes månedskort til bussen. Hun ignorerede chaufføren, og det fik ham til at smide hende ud«.

»Jeg kører ikke, hvis du ikke stiger ud. Ud af bussen. Nu, sagde han ifølge den fortørnede kvinde, der oplevede episoden som voldsomt ydmygende. – Jeg blev rigtig vred og begyndte at græde,« fortæller Amina Farah Suleiman.

Ja ja.. Buhuu. Vræl du bare. Tag nu blot og integrer dig i det danske samfund, Amina. Og det gælder også primadonnaen fra Århus. Det er Danmark det her og ikke Saudi Arabien. Så længe kvinder i den islamiske verden bliver pisket, fængslet, tortureret og slået ihjel, hvis de ikke bære tilsløring, så vil jeg fandme ikke se jer muhamedanerkvinder kræve at have det på i mit frie og demokratiske Danmark, hvor vi har kæmpet for kvinders rettigheder i århundreder, og folk er døde i denne kamp. Og hvis muhamedaner-mændene af en flok skvatmikler så meget som antyder, at tilsløringen er for kvindernes eget bedste, så hører de heller ikke til her i Danmark. Det har længe været ulovligt at holde slaver i Danmark.

Og hvis I og resten af den islamiske camping-union har svært ved at tilpasse jer det demokratiske Danmark, så må I se at finde hjem til omgivelserne med kameler og sanddyner.

TV2-Fyn havde et indslag og en debat om sagen i Odense.

~ af Pinstripe på 3. april 2009.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: