Hvor er lego-klodserne?

Nu får vi brug for lego-klodserne igen. Og sådan er det hver gang børnehavebørnene fra Enfoldighedslisten blander sig i de voksnes snak.

Igen kommer Johanne Schmidt-Nielsen og blander sig med snak, der endnu engang beviser, at Enfoldighedslisten befinder sig i børnehaveniveau. De har jo ikke for 25-øre forstand på forsvarspolitik i autonom-klubben.

http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-21509024.html

“Anders Fogh har ført elendig udenrigs­politik i Danmark. Han håndterede Mu­hammedkrisen ekstremt klodset, han har ført Danmark i krig på et historisk lille mandat og oven i købet på en løgn. Der er ikke noget, der tyder på, at han kommer til at føre bedre udenrigspolitik i NATO. Jeg synes sådan set ikke, det er en god dag for verden og for freden,” siger Johanne Schmidt-Nielsen til Ritzau.

Og det kommer fra en stor skoletøs, der er imod alt, der vedrører våben, krig og militær. Hun repræsenterer jo også partiet, der er parat til at indføre sharia i Folketinget. Hun er blandt talsmænd for modstand mod danske styrker i Afghanistan. Og hun sympatiserer med Hamas og er mod Israel. Så det kommer ikke bag på mig, at hun udtaler sig på det plan. Som man kan læse ud af hendes udtalelse, er hun noget så dhimmifiseret, at hun ville lægge sig fladt på maven for hele den islamiske ummah og bede om forladelse på vegne af Kurt Westergaard og Jyllandsposten. Men jeg er ikke så sikker på, at Kurt Westergaard og Jyllandsposten ønsker, at J. Schmidt-Nielsen skal gøre dette knæfald for “Fredens Religion“. Og flertallet af den danske befolkning ønsker det absolut ikke. Det er jeg 100% sikker på.

Så stik hende lige kassen med lego-klodser, så hun er beskæftiget, medens de voksne debaterer verdenssituationen, den islamiske trussel, og hvorledes de emner skal klares.

~ af Pinstripe på 4. april 2009.

2 kommentarer to “Hvor er lego-klodserne?”

  1. Hvad blev det til med hendes piratkopiering… er der kørt en sag på hende… ellers må man jo selv gøre det!

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: