Niqab-muhamedaners mand politianmelder Arriva

Men der lyves hurtigere, end en hest kan rende.

http://www.sappho.dk/usande-oplysninger-i-niqab-sagen.htm

Uddrag af artikelen:

Mohamed Belgacem og hustruen Houria Nouioua har efter omtale af sagen fået en undskyldning af Arriva, og busselskabet har givet chaufføren en påtale. Alligevel valgte Mohamed Belgacem at anmelde episoden til politiet med følgende begrundelse:

“Folk i Danmark skal følge loven, og det gælder også chaufføren. Nu er dette sket for min kone, men i morgen kan det ske for andre.” (“Arriva meldt til politiet i tørklædesag”, Århus Stiftstidende 2. april 2009)

Usande påstande

Af Århus Stiftstidendes artikel fremgår det også, at “Mohamed Belgacem ville have sin kone med til politistationen midt i Århus for at anmelde sagen. Men hun turde ikke forlade deres lejlighed i Viby for at køre i bus, oplyser han.”

Denne påstand har imidlertid intet på sig. Onsdag 1. april klokken 13.30 passerede Sappho’s skribent Politigården i Århus. Udenfor sad Mohamed Belgacems hustru Houria Nouioua iklædt sin karakteristiske hvide niqab. Ved hendes side stod en klapvogn med den yngste søn, mens parrets to større drenge løb omkring foran indgangen til Politigården og legede tagfat.

Nøjagtigt som jeg skrev det i et tidligere indlæg, har denne repræsentant for “fredens religion” intet at frygte, når hun går ud af døren hjemme i ghettoen.

https://pinstripe.wordpress.com/2009/04/03/sharia-og-politisk-korrekthed-i-vore-busser/

Og så her til sidst en hilsen til den dygtige journalist, altså Sappho’s skribent, der har gjort et formiddabelt stykke arbejde. Godt gået!

~ af Pinstripe på 10. april 2009.

 
%d bloggers like this: