PET freder islamisk hellig-kriger

Det er for mig en ubegribelig strategi, PET kører her mod islamisk terror. Man har en lovgivning, der gør det muligt at retsforfølge personer, der begår eller planlægger at begå terrorhandlinger. Her har vi at gøre med en mand, der engang var dansk, som nu er konverteret til “fredens religion” og nu har vendt demokratiet ryggen. Han tog til Somalia for at hjælpe til med indførslen af sharia, den islamiske kvindeundertrykkende, menneskerettighedskrænkende og krigeriske lov, der er årsag til kvinders død og lemlæstelse, seksuelt misbrug af børn, henrettelse af homoseksuelle og utro samt hånds- og fodafhugning af tyveknægte. Og så sidder Jakob Scharf på sin flade og gør ingenting. Hvis der er manglende beviser, så er det vel bare at bure manden inde, til han kan dømmes med beviser, der fremskaffes hurtigst muligt. Han er efter min bedste overbevisning en trussel mod det danske og i det hele taget hele det vestligt demokratiske samfund.

http://politiken.dk/indland/article688497.ece

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/04/11/235318.htm

Og hvad gør DR, når de vil have en udtalelse, der handler om PET’s arbejde? Jo, de ringer naturligvis til papegøjen Hans Jørgen Bonnichsen. For han ved om nogen, hvordan man forklarer befolkningen, at vi intet kan stille op over for den største trussel, verden har set siden Hitler.

http://www.dr.dk/nyheder/htm/service/asx/uge/sondag/1000.asx

Ifølge nyhederne er der ingen tvivl om, at den 36-årige konvertit deltog i kamphandlinger i Somalia for at få indført sharia i landet.

~ af Pinstripe på 12. april 2009.

 
%d bloggers like this: