Pirat: Amerika er vor nye fjende

Som om det var noget nyt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/04/13/190059.htm

Efter at Richard Phillips slap fri fra piraterne, blev flere militærhelikoptere sendt i luften over piraternes baser nær Eyl.

– De dræbte vores venner i redningsbåden. Amerika er vores nye fjende, sagde en pirat fra Eyl, der kalder sig Farah, til nyhedsbureauet Reuters.

Kaptajnen hyldet som helt
En anden pirat ved navn Hussein fastslog ligeledes, at “franskmændene og amerikanerne vil fortryde, at de begyndte på drab”.

– Vi dræber ikke, men tager løsepenge. Fra nu af vil vi gøre noget mod enhver, vi ser som fransk eller amerikansk, siger han til Reuters over satellittelefon.

Ja ja.. Hvis de ikke havde til hensigt at dræbe folk, hvis de ikke fik løsepenge, hvad skulle de så med skarpladte Kalashnikov-rifler? Kilde deres gidsler under fødderne med riflerne? Næppe!

Og siden hvornår har amerikanerne været muhamedanernes venner? Hvis de nogensinde havde været venner, ville de vel ikke have kapret et skib med amerikansk besætning, eller hvad? Og de havde i hvert fald ikke taget dem som gidsler.

Sikke en flok venner.. Hvad skal amerikanerne med fjender, når de har somaliske jihadier.. De er de bedste venner… eller rettere var – indtil i går.

Pirateri, det er blot noget, vi leger. Vi vil jo kun have en masse penge.. Geværerne er bare til pynt.. – Yeah Right.

Velkommen til virkeligheden i små forbandede muhamedanersvin. Sigter I med et skydevåben på en amerikaner, så bliver I skudt.

Og jeg håber, I får samme behandling, hvis I kaprer et skib med dansk besætning.

~ af Pinstripe på 13. april 2009.

 
%d bloggers like this: