Fynsk buschauffør fyret for sin afvisning af niqab-muhamedaner

Den fynske buschauffør der afviste en totalttildækket niqab-muhamedaner, er nu blevet fyret af sin dhimmi-chef.

Chaufføren har tilmed tidligere været overfaldet. I den forbindelse har chaufføren haft to perioder med sygemelding. Arriva angiver de mange sygedage som årsag til fyringen, men den accepterer 3F ikke.

Jeg er derimod overbevist om, at Arriva har fået et anfald af dhimmitude. De frygter repressalier fra det muhamedanske samfund, skønt det islamiske trossamfund har “godkendt” afvisningen af den tildækkede kvinde.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-21694568.html

Den 41-årige somaliske kvinde med tør­klæde blev smidt af bussen, fordi hun ikke ville vise sit ansigt, og chauf­føren derfor ikke mente, han kunne tjekke, om hun var den retmæssige indehaver af buskortet, hun fremviste. Sagen kom kort efter en lignende epi­sode i Århus, hvor en chauffør angive­ligt også afviste at tage en tørklæde­klædt kvinde med bussen med henvisning til hendes tildækning af ansigtet.

Chaufførens fagforening, 3F, finder opsigelsen af chaufføren ubegrundet.

“Det lugter fælt af forfølgelse af en chauffør, der bare har passet sit arbejde. Opsigelsen indeholder end ikke en saglig begrundelse, men det er faktisk også mere end svært at få øje på,” siger næstformand i 3F Østfyn, Jan Johansen til fyens.dk.

Jeg foreslår, at alle passagerer, der kører med Arriva overalt i landet, dækker deres hoved og ansigt til, hvis de anvender abonnementskort med billed-ID. Lad os se de ansattes reaktion.

Jeg håber Arriva’s ansatte i Odense sætter sig ned og parkerer busserne, til den fyrede chauffør atter er ansat. Arriva skal lære, at det ikke er velset at bøje sig for islamiske særkrav og stealth jihad samt udvise denne ækle form for dhimmitude.

~ af Pinstripe på 14. april 2009.

 
%d bloggers like this: