Terrormistænkte levede et dobbeltliv

De to tunesere, som ifølge PET planlagde et mord på tegner Kurt Westergaard, har tilsyneladende levet et dobbeltliv. De er gift med kvinder, som er helt tildækkede, praktiserer kønsadskillelse i hjemmet og frekventerer en af de mest omtalte moskeer i Danmark, mens de udadtil ikke afslørede deres meget strikse, religiøse levevis.

Hvis man har set, hvorledes de pakker deres kvinder ind, så kan man vel lægge to og to sammen. Så er de ikke ligefrem “moderate” muhamedanere.

I lokalområdet beskrives de som mænd, der gik klædt i smart modetøj og trendy solbriller.

Nøjagtig som Mohamed Atta og hans jihadi-venner, der lagde WTC i grus og slog knapt 3000 uskyldige mennesker ihjel.

Denne fremtoning står i skarp kontrast til det radikale miljø, som de var en del af i moskeen på Grimhøjvej, som bl.a. har huset den saudiarabisk uddannede shaykh Raed Hlayhel, som iværksatte hele protestkampagnen mod Muhammed-tegningerne, ligesom det er kendt, at PET overvåger stedet og de mennesker, som kommer der ofte.

Skepsis er en sund tilstand i forhold til muhamedanere. Jo mere religiøse (læs: ideologiske) muhamedanere er, jo mere på vagt skal man være.

http://jp.dk/indland/krimi/article1266652.ece

Der er ingen tvivl om, at PET har fat i de rigtige perler. Og medens de er igang, kan de jo nedlægge moskéen på Grimhøjvej. Den burde jævnes med jorden, og imamen sendes tilbage til sit hjemland.

Og så igen vil jeg mene, at den sidste perle bare skal ud af landet og ikke som tidligere nævnt hjemsendes. han har hele 57 destinationer at rejse til for at komme til et land, der giver ham muligheden for at leve på ægte islamisk.

~ af Pinstripe på 15. april 2009.

 
%d bloggers like this: