Taleban: Fogh er vor store fjende

Ikke nok med, at vi kan være stolt af, at vor tidligere statsminster, Anders Fogh Rasmussen, er udnævnt til ny Nato-generalsekretær. Næ, vi skal også hædres med, at Fogh er udnævnt til Talebans store fjende.

Det anser jeg som en cadeau til Fogh og den vestligt demokratiske verden, som sætter ytringsfriheden i højsædet.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/04/16/111527.htm

Natos kommende generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, er en stor fjende af islam. Krigen i Afghanistan intensiveres, lyder det fra Taleban.

I en udateret artikel, offentliggjort på Talebans hjemmeside (http://alemarah1.org/english/), siger gruppen, at valget af Rasmussen vil føre til, at krigen i Afghanistan vil blive intensiveret.

Jamen dog. Det er jo lige før, vi ryster i bukserne. Hvad skal vi dog gøre ved det?

http://www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE53F1S120090416

http://www.jihadwatch.org/archives/025697.php

Som man kan se, har Taleban sørme en hjemmeside. Og efter lidt research fandt jeg frem til, at Taleban har lagt deres website på en canadisk webserver, som er lokaliseret i Vancouver, British Columbia.

Mon canadierne er klar over, at de lægger webserver til terroristers budskaber og propaganda? Jeg må formode, at canadierne udviser en særlig form for gæstfrihed med denne service. Mon det er canadiernes måde at betale jizya på?

Lige gyldigt hvad, tror jeg, at myndighederne (de canadiske vel at mærke) kunne være interesseret i at vide lidt mere om, hvem der ejer den pågældende server. Måske dukker der mere snavs op, hvis de graver ihærdigt nok.

Her står serveren, der hoster Talebans website.

Her står serveren, der hoster Talebans website.

Efter denne klare udmelding fra en islamisk højborg, ser jeg frem til at høre tusindevis af afstandstagende taler fra diverse islamiske trossamfund i både Danmark og resten af verden, hvis ikke de skal sættes i bås med Taleban.

Og de er velkommen til at gøre det lige her på min blog i denne tråd.

~ af Pinstripe på 16. april 2009.

3 kommentarer to “Taleban: Fogh er vor store fjende”

  1. Her gik jeg og troede at Taleban var imod alskens nymodens tingeltangel… det kan derfor undres at disse teknologiforskræmte jihadister har en hjemmeside…

    • Man må formode, at de har haft kontakt til pædofeten i det hinsides og spurgt om lov først.. 😉
      Måske har de fundet en passage i koranen, der berettiger denne nymodens kufr-opfindelse, som en server nu er, som desuden indeholder adskillige komponenter udviklet og produceret i Israel. De træder virkelig i halal-spinaten her. 😀
      Man kan finde ud af at spærre for adgang til Piratebay. Men man er ikke så kræsen, når det drejer sig om terrorister.

  2. […] Canada hoster Talebans website Læs mere her.. […]

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: