Durban-2: Strid er løst

Og striden er løst gennem forhandlinger og diplomati.

Man kan da ikke forhandle om ytringsfriheden. Eller kan man?

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/04/17/114027.htm

Det er således ikke længere stigmatisering af religion og religiøse symboler, som FN-konferencen vil tage afstand fra. Det er derimod stigmatisering af personer på baggrund af deres trosretning, der er problemet.

Dét er en vigtig tilføjelse for Danmark og de andre EU-lande, der hele tiden under forhandlingerne har stået fast på, at det er individet og ikke religionerne, der skal beskyttes mod menneskerettighedsovergreb.

Med enigheden i nat kan EU-landene afblæse deres trussel om at boykotte næste uges racismekonference.

Jamen vi har jo allerede en lovgivning, der forbyder diskrimination af personer på baggrund af tro, race, seksuel orientering m.m. Mon ikke det snarere er de islamiske lande, der burde have en resolution trukket ned over hovedet?

Det er jo ikke de vestlige og demokratiske lande, der har et problem med at overholde menneskerettigehderne… de af FN i 1948 skrevne vel at mærke.

Men så igen; FN’s menneskerettighedserklæring af 1948 er stadig kun en erklæring, og resolutioner er stadig kun henstillinger. Vi er tilbage ved start. Islamiske lande kan fortsætte deres dæmonisering og dhimmifisering af jøder, kristne, baha’ier, buddhister, hinduer m.fl., uden at FN løfter et øjebryn. Og vi kan stadig ikke holde et ekstra øje med muhamedanere, da det jo er dem, der står for 99% af alverdens terror og i stor stil for brud på menneskerettigheder, vold mod kvinder, børnemishandling m.m.

Og vi kan stadig ikke kritisere islam, selvom islam er årsag til terror, børnemishandling, brud på menneskerettigheder, vold mod kvinder m.m. Tingene hænger nu engang sammen, da det er muhamedanere, der efterlever islam. Og vi vil stadig blive beskyldt for at forhåne 1,3 mia. muhamedanere, når vi kritiserer islam.

Et af mine mottoer er stadig; “If it ain’t broken, don’t try to fix it”.

~ af Pinstripe på 17. april 2009.

 
%d bloggers like this: