Hurra! Lone Dybkjær forlader Folketinget

Og så alligevel ikke så meget hurra.. For hun er jo en af dem, der har trukket Det Radigale Venstre langt med mod spærregrænsen. Og forlader hun Folketinget og ikke stiller op til næste valg, hvem skal så trække partiet ned? Ok, der er stadig en lille håndfuld, og Margrethe Vestager gør et godt stykke arbejde for at trække partiet ned til samme niveau som CD.. Er der overhovedet nogen, som kan huske det lille reaktionære parti, der i sin tid blev stiftet af Erhardt Jacobsen? Centrums-Demokraterne. Et lille pseudo-socialistisk og muslim- og islamvenligt parti, der udgav sig for at være borgerligt. Det røg ud af Folketinget for efterhånden mange år siden, medens stifterens datter, Mimi Jacobsen, klamrede sig til gamle politiske ideer, der enten for længst var gået af mode, overtaget af andre partier eller simpelthen ikke havde fugls føde på sig. Nøjagtig på samme måde vil Det Radigale Venstre se sin undergang. Og på samme måde som Mimi, vil vi se en Margrethe Vestager klamre sig til gamle radigale ideer om et multikultisamfund, hvor alle kulturer var lige gode, og alle uanset kulturel verdensopfattelse levede fornøjeligt og uden stridigheder. Og selvom der kun var 3 vælgere tilbage i hele Danmark, ville partiet stadig hævde, at deres ideer var de bedste, og alle andre var en flok islamofober og racister. De vil til deres sidste åndedrag hævde, at DF er skyld i alle ulykker og sikkert også i DRV’s nedtur. Det sidste er jeg sikker på, at DF gerne tager æren for.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1156257.ece

Efter mere end 35 år i politik har Lone Dybkjær (R) besluttet, at hun ikke genopstiller ved næste valg, skriver Politiken.

Med Lone Dybkjærs kommende farvel til dansk politik forlader en politiker, som både har været minister, europaparlamentariker og statsministerfrue, Folketinget.

Men nej, jeg begræder ikke Lones exit. Men for Danmarks skyld, så skulle hun have forladt Folketinget for mange år siden. Hun er en af de politikere, der har gjort så megen skade på Danmarks samfund, at det ville være uoverkommeligt at remse alle skaderne op. Men tager man en af de mange lister med navne over tildelte statsborgerskaber, hvor modtagerne har muhamedansk baggrund, så kan man begynde at tælle sammen. Og når man er færdig med den liste, kan man gå i gang med den næste, og den næste igen.. osv. Det lugter lidt henad landsskadelig virksomhed på politisk plan.

Hun vil herefter få en plads i min ‘Hall of Shame’.

~ af Pinstripe på 19. april 2009.

 
%d bloggers like this: