Iran har taget amerikansk journalist som gidsel

En amerikansk journalist er blevet arresteret og anklaget for spionage. Hun er endda allerede idømt 8 år for det, hun påstås at have gjort.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/04/19/155835.htm

Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad, tog i dag det usædvanlige skridt at opfordre anklagemyndigheden til en fair behandling af en amerikansk-iranske journalist, som er idømt otte års fængsel for spionage.

Den 31-årige Roxana Saberi blev i går dømt ved en revolutionsdomstol i Teheran.

Opfordringen til en fair behandling gælder også en iransk-canadisk blogger, Hossein Derakshan, som har siddet fængslet siden november.

– På præsidentens opfordring må I gøre, hvad der er nødvendigt for at sikre retfærdighed… når i undersøger anklagerne mod disse personer, hedder det i brev fra præsidentens kontor.

USA’s præsident, Barack Obama, som har opfordret Iran til dialog, betegnede dommen som “dybt skuffende”.

Det er jo grotesk. Det er, hvad jeg kalder en gidseltagning. Ahmed In-Dinner-Jacket’s udtalelser er ikke betryggende for situationen. De truer endog med at slå deres gidsel ihjel. Jeg håber, Obama tager denne gidseltagning som en krigserklæring og gør, hvad der er nødvendigt for at kvittere for Irans jihad-dom over et uskyldigt menneske.

Lokaliser præstestyret og denne dværgeklon af Hitler, og luk så det kapitel. Hvis ikke USA [læs: Barack Hussein Obama aka Barry Soetoro] har gonaderne til det, så har Israel.

~ af Pinstripe på 19. april 2009.

 
%d bloggers like this: