Så snup da en tudekiks!

Buhuuu, hulk hulk.. Hvor gør det ondt, når danskere tegner vor pædofet..

Mohammed Al-Hendawi fra Taastrup er en af de muslimer, der sidder og hulker over muhammedtegningerne.

Jamen så snup da en tudekiks, dit pattebarn!

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/27/163937.htm

I en undersøgelse Capacent har foretaget for DR, mener 80 procent af muslimerne i Danmark, at det burde have været forbudt at offentliggøre tegningerne.

Kun 7 procent mener det samme blandt de resterende danskere.

Irakiske Mohammed Al-Hendawi fra Taastrup er en af de muslimer, der deltog i undersøgelsen og mener, at Muhammedtegningerne aldrig skulle have været offentliggjort. 

– Da jeg så de tegninger, kom det fuldstændig bag på mig. For mig var det en klar og åbenlys krænkelse af over en milliard muslimers følelser, siger han til DR Nyheder.

Her er så en muhamedaner, der ikke mener, at der er forskel på muhamedanere. Han skærer alle over en kam. Er han så racist? Islamofob? Fordomsfuld? Hvis ikke, hvad så da?

Hvor gjorde det ondt? Skal jeg puste på det sted, det gjorde ondt, eller er tudekiksen nok?

Må jeg så ikke lige foreslå, at du, lille muhams, tager din kufferter frem og pakker dem, så hurtigt du kan. Og så tager du bare det næste fly til Irak, så du kommer hjem til vante omgivelser, for du må tilsyneladende mene, at det er bedre at være der end her. God tur!

Hvad? Om vi ikke har tænkt os at lave om på os selv for at tilgodese en sart muhamedansk mimose af en tudeprinsesse, eller måske en milliard af jer? Ikke om så I hyler. Der er ikke så mange af os danskere, der lider af dhimmitude. Synd for dig? Næ, egentlig ikke.

~ af Pinstripe på 27. april 2009.

 
%d bloggers like this: