Er muhamedanere homofober?

Mere end halvdelen af muhamedanere i Danmark er imod homoseksualitet. Det er vel det, man kalder for homofobi. Det hører under racismeloven. Vi kan hermed konstatere, at mere end halvdelen af muhamedanerne i Danmark er racister.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/28/205812.htm

DR Nyheders undersøgelse, Din muslimske nabo, viser, at over halvdelen af muslimerne i Danmark er imod homoseksualitet, blandt andre 19-årige Günay Bag.
 
To grunde til at homoseksualitet er uacceptabelt
– Jeg synes homoseksualitet er uacceptabelt af to grunde. Dels fordi det er religiøst forbudt og en kvinde er skabt til en mand. Og det er unaturligt at to mænd har samleje, siger Günay Bag.

Elvir har det svært med Günay Bag og andre, der ikke vil acceptere ham og andre homoseksuelle.

– Jeg kan godt forstå det på deres vegne, fordi det står i koranen og at de er bange for at lande i helvede. Men jeg forstår ikke, hvorfor de ikke kan acceptere os som vi er, når vi accepterer dem som de er, siger Elvir

Men selvom Günay Bag mener homoseksualitet er uacceptabelt, skal bøsser og lesbiske ikke straffes, men det er vigtigt at de angrer og holder op med at være homoseksuelle.

Igen et tydeligt tegn på, at den intelligensmæssige udvikling blandt alt for mange muhamedanere har stået i stampe alt for længe. Og når man tænker på, at de her i Danmark har adgang til al den videnskab, der måtte eksistere om homoseksualitet, at de har haft adgang til uddannelser, hvor dette emne er en del af undervisningspensum gennem folkeskolegangen, så tager man sig til hovedet og tænker sit.

Igen har koranen taget over og tilsidesat almindelig sund fornuft og almen viden. Hvornår finder disse uvidende muhamedanere ud af, at deres koran er løgn og humbug?

Jeg kan afsløre for Günay (lyder forresten tyrkisk), at det er lettere at konvertere fra islam til kristendommen, end det er at konvertere fra homoseksuel til heteroseksuel. Og jeg kan afsløre for Günay og ligesindede homofober, at deres muhamedanske ideologi og opfattelse af Verden er et mentalt problem, homoseksualitet er ikke.

Günay vil blive et lykkeligt medlem af den iranske befolkning. Officielt eksisterer der ikke homoseksuelle i Iran. Men vi ved, at man jævnligt hænger folk for homoseksualitet i Iran.

Godt nok mener Günay ikke, at homoseksuelle skal straffes, men for ham er det uacceptabelt, fordi det står i koranen.

Jeg mener at Günay med sin homofobi er racist. Han burde være den, der skal straffes.

~ af Pinstripe på 28. april 2009.

 
%d bloggers like this: