Muhamedanere illoyale over for Danmark.

Det kan godt være, at nogle muhamedanere mener, at deres modstand mod Danmarks deltagelse i krigene i islamiske lande ikke er antidanske, men det har de ikke evne til at afgøre. Deres modstand er naturligvis funderet i deres islamiske loyalitetskodeks.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/30/123724.htm

Sabri Durukan kommer fra det tyrkiske Kurdistan, men har boet i Danmark i tretten år. Han er imod Danmarks deltagelse i krigene i Afghanistan og Irak.

– Jeg synes, det er synd, at folk bliver dræbt på grund af sådan noget i år 2009, siger Sabri Durukan.

Sabri Durukan er en af dem, der mener at krigene er et overgreb mod den muslimske verden, også selvom målene blandt andet har været at fjerne Saddam Hussein i Irak og taleban i Afghanistan. 

Og det kan da godt være, han mener, det er synd, at folk dør i en krig, men sådan er krig nu engang. Men det er jo også en gratis omgang for ham sådan at kritisere, medens han selv nyder godt af demokratiske frihedsrettigheder, vi andre og vor forfædre har kæmpet for.

Men han er velkommen til at forlade landet når som helst, hvis han ikke bryder sig om demokratiet og det faktum, at man kæmper for demokratiet og alt, hvad vi har kært. Dør, om så det gælder. Hvis han er ked af den danske måde at håndtere tingene på, så holder jeg ikke på ham. Mon ikke han burde hjem og bygge sit kurdistan op?

~ af Pinstripe på 30. april 2009.

 
%d bloggers like this: