Afviste irakiske asylansøgere tager på ferie i Bagdad.

DF udtaler i en pressemeddelelse, at Danmark er til grin, når afviste irakiske asylansøgere det ene øjeblik ikke vil hjem til Irak, og det næste øjeblik sidder de i en flyver på vej til Irak på ferie.

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Regeringen_er_til_grin_blandt_ferierende_irakere_i_Bagdad.asp

Uddrag af pressemeddelelsen:

Dansk Folkepartis integrationsordfører, Peter Skaarup, finder det skandaløst, at regeringen endnu ikke har lukket en aftale om hjemsendelse af afviste irakiske asylansøgere. Han reagerer på oplysningen om, at et rejseselskab i Danmark nu reklamerer med ferierejser til Bagdad for herboende irakere, som nu finder det trygt at opholde sig i Bagdad. Peter Skaarup kræver, at regeringen øjeblikkeligt får etableret en hjemsendelsesaftale i stil med den, som Sverige allerede har. 

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/05/02/092656.htm

Baggrunden for hans utilfredshed er, at det syriske rejseselskab Cham Wings ifølge det seneste nyhedsbrev fra rejsemediet TravelPeople netop har etableret en flyrute Malmø-Damaskus-Bagdad i samarbejde med det danske selskab Prime Travel.

Jeg må sige, at jeg er 100% enig med Peter her.

De må tilbydes en livslang ferie i Bagdad med det omtalte rejseselskab. Og så kan vi tilbyde dem gratis flyrejse. Det er nemlig billigere for den danske befolkning at betale for deres billet hjem end at have dem boende i Danmark.

~ af Pinstripe på 2. maj 2009.

 
%d bloggers like this: