Flemming Rose kan stadig bringe muhamedaneres pis i kog..

Jyllands Postens kulturredaktør og initiativtageren til Muhammed-tegningerne var i weekenden i Qatar på Den Arabiske Halvø. Anledningen var World Press Freedom Day. Flemming Rose var taget til hovedstaden Doha i Qatar for at deltage i FN’s Verdenspressens Frihedsdag, der i år blev holdt i Doha, Qatar.

Læs mere her: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/05/07/221836.htm

Hvis der ikke skal mere til at hyle de selvhøjtidelige beduiner ud af fatningen, så burde de få en recept på en gang valium.

[…] 

“Danmarks Satan”
Efter mødet satte redaktøren på al-Watan, Ahmed Ali, sig til tasterne og skrev en leder, hvori han kalder Flemming Rose for “Danmarks Satan”.

– At invitere den danske journalist, der udløste karikaturkrisen, til et arabisk eller muslimsk land for at fejre den frie presses dag er en provokation, som ikke er ufarlig, fordi den brand, Rose satte gang i, stadig ulmer under asken, står der i lederen.

– Hvordan kan vi opfordre til boykot af danske varer uden at boykotte den mand, der planlagde og antændte karikaturkrisen, den yderligtgående journalist Flemming Rose? Spørger redaktøren.

– Den danske journalist, Flemming Roses besøg i vores hovedstad er ikke blot en uskyldig handling, men en bevidst umoralsk provokation mod vores værdier og principper og vores muslimske tro.

Man skulle tro, det var uddrag af et afsnit af den gode gamle tegneserie “Iznogood”, men det er det ikke.. Det er den skinbarlige sandhed.

Det er sådan, de fleste af os husker den temperamentsfulde araber Iznogood.

Det er sådan, de fleste af os husker den temperamentsfulde araber Iznogood.

~ af Pinstripe på 7. maj 2009.

 
%d bloggers like this: