UK-tandlæge til kvindelige patienter: Tag tørklæde på eller gå.

En britisk tandlæge med islamisk tankesæt ville kun behandle sine kvindelige patienter, hvis de iklædte sig islamisk klædedragt.

Og gab højt!

Og gab højt!

“A Muslim dentist refused to treat patients unless they wore traditional Islamic dress, it was alleged today.Omer Butt, 32, ordered women to put on head scarves or he would not register them or their families at his NHS-funded clinic, it was claimed.

At least two patients were left in pain after they declined to follow his self-imposed rules, the General Dental Council heard.

It is the second time that the dentist – who is the brother of a former spokesman of the radical Islamic group al-Muhajiroun – has appeared before the council’s disciplinary panel on similar allegations.

Two years ago he was reprimanded for telling an Asian mother-of-two he would not register her unless she wore the Muslim hijab.”

Og så kan man stadig høre islamapologeterne sige, at de ikke kan se nogen islamisering af noget samfund.

Jeg talte i sidste uge med to muhamedanske unge, hvoraf den ene ikke engang forstod ordet ‘islamisering’. Jeg formoder, det blot var et udslag af desperation, og at han i virkeligheden blot forsøgte at demontere debatten med begrebsforvirring.

Den muhamedanske tandlæge i ovennævnte beretning er et eksempel på en af de elementer, der kun er i den vestlige verden for at islamisere det samfund, han er indbygger i. Det er med andre ord en form for stealth jihad.

Update på historien:

Tandlægen får lov til at fortsætte sin praksis trods sin åbenlyse diskrimination.

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/islamic-dress-row-dentist-can-carry-on-1730762.html

~ af Pinstripe på 8. maj 2009.

6 kommentarer to “UK-tandlæge til kvindelige patienter: Tag tørklæde på eller gå.”

 1. Rystende.

  Han burde diskvalificeres som læge eller henvises til muslimske lande hvor han uden tvivl kan slippe afsted med denne tvang.

  Jeg mener ikke som udgangspunkt at man skal smide folk ud som er født i et land, men hvis man ikke har forstået princippet med det frie valg og at en læge er en læge og altså ikke en imam eller prædikant, så er det utvivlsomt hvorvidt denne person kan fungere i et sekulært samfund. Specielt når man overvejer at han har gjort det før.

 2. Lidt mere om denne tandlæge Omer Butt, en læge af pakistansk herkomst, hvis bror blev berygtet efter 9/11, idet sidstenævnte tilhørte en militant gruppe.

  Dejlig familie.

  (2007)

  http://www.theasiannews.co.uk/news/s/1016995_dentist_told_patient_to_wear_hijab

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-482112/Muslim-dentist-told-patient-wear-headscarf-elsewhere.html

  (2009)

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1178411/Muslim-dentist-refused-treat-female-patients-unless-wore-Islamic-dress.html

 3. Jamen det gør du da bare 🙂

  Omer/omar er et arabisk navn oprindeligt men har en del variationer alt efter hvilket lande du er i. Hos Europæiske muslimer f.eks. fra Tyrkiet, Albanien, Bosnien bliver Omer/Omar til Amer eller Amir.

  Butt er et pakistansk og ligesom Zubair Butt Hussain er Omer Butt også af pakistansk oprindelse. Men opvokset i hhv. Danmark og storbritannien. Tror ikke umiddelbart der er tilknytning mellem de to Butts. Og navnet er bestemt ikke almindeligt i den arabiske verden, medmindre det er lande, hvor de er bosat mange pakistanere eller indere.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bhat_(tribe)

  Ja sikke en hyggelig familien!

  Fortsat god dag 🙂

  • Ok, ‘Butt’ er så et pakistansk navn.. Om det så er almindeligt i Pakistan? Anyway.. Pakistan virker mere og mere islamiseret, selv om det i forvejen er islamisk. Men ser man på Swat Provinsen, som pt. styres med hård hånd af Taleban, som tilmed har fået grønt lys til at praktisere fuld blown islamisme med indførelse af sharia, så flygter folk fra området. Og det gælder tilmed de alm. muhamedanere, som i mine øjne allerede er hjernevasket med islam.
   Og der er ingen tvivl om, at de fleste pakistanere tager deres ekstremisme med sig til Vesten, når de kommer hertil.

 4. Mange herboende muslimer og muslimer generelt bosat i Vesten som lever et frit liv uden Sharia eller lign, er også oftest de største fortalere for at Sharia bør indføres. Hele kvindesynet er råddent og se bare på Pakistan. Det undrer mig at netop folk som ikke selv vil bo under sharia (ellers bør de da sætte et eksempel og tage til sharia befængte lande for at vise deres solidaritet fremfor at sidde i de sikre lande hvor de er frie og har rettigheder) opfordrer til eller nægte at tage afstand til Sharia. Det går heller ikke op for dem at Folk som flygter fra områder som Swat netop ikke har lyst til at lever under Sharia. Der har man en lovgivning som bevirker at voldtægtsofre skal bevise deres anklage med fire mandlige vidner. Ellers har de lige tilstået hor. Liberale/moderate/ragmatiske kræfter i og uden for regeringen har da forsøgt at komme af med denne lov men uden held. Islamiske partier repræsenteret i regeringen fastholder at det er til hensyn for den moralske kodeks og for at kvinder ikke bliver moralske fordærvede som i Vesten. En kvinde kan blive tvunget til at leve med sin mand, såfremt hun fraflytter og ønsker skilsmisse (uden “reel” grund i mandens/samfundets/dommerens øjne) med magt. Pakistan er bl.a. også infamøs for de daglige massevoldtægter/gruppevoldtægter. De er ikke alle beget af bander men oftest bare mænd som kan betale sig fra det (hvis ofret skulle gå hen og få den ide at hun vil politianmelde dem og hvis hun ikke først bliver dræbt af sin familie for at have vanæret deres navn og ære).

  Den pakistanske regering fejlede fatalt da de gjorde knæfald for Taleban/Taliban og lod dem få SWAT. Du har sikkert set piskningen af den 17 årige pige på youtube eller nettet som fandt sted som et af de første overgreb efter at de tog over. Jeg kunne ikke bære at se det færdigt.

  Det er realistisk at Taliban overtager resten af Pakistan. de har allerede (ifølge nogle jeg kender som forstår deres sprog) meddelt at de ikke “kun” ønsker Sharia i Pakistan men i hele verden. Swat er kun begyndelsen. Denne “kamp” som finder sted lige nu mellem Taliban og pakistansk militær er kun spil for galleriet, tror jeg. Éllers også er den endelig feset ind på lystavlen at hovsa det var vist ikke så godt med overgivelsen af Swat. Jeg tror dog ikke det er det sidste. Etik, morale og social ansvarlighed er det sidste pakistans regering tænker på. Det er korrupt, korrupt og korrupt. Det handler om magtens rus og penge som man kan skovle sammen mens man er i regering.

  Kvindeforkæmpere og underground krisecentre har trænge kår. De mødes ofte med stor harme, protester og trusler om vold, mord, drab på deres børn, mænd, kvinder, såfremt de ikke holder op med denne “vestlige propaganda” hvor de hjælper kvinderne.

  Der findes iøvrigt et virkelig godt dokumentar program om æresdrab i Pakistan som du formentlig kan google.

  Kvinden kan stadig ikke blive gift uden at hun har en værge. Altså en voksen kvinde. Og såfremt hun gør, kan dommeren omstøde hendes ægteskab og tvinge hende tiulbage hos sin familie. Jeg har selv læst domme hvor vielsen omstødes udelukkende fordi kvinden giftede sig efter eget hjerte udenom familien som ikke vil godtage hendes valg. Vi taler om voksne kvinder.

  Prostution og menneskehandel stortrives i “The fucking islamic republic of Pakistan”. Nej hvor Islamisk.

  Så det er da uden tvivl at mange medbringer den kultur med herop. Æresdrab sagen fra Slagelse (Ghazala) blev jo begået af en pakistansk familie og jeg kender folk som blev intimideret til at tie da de ville udtale sig negativt om æresdrabet. På gaden på selve domfældsesdagen mente mange pakistanere at de aldrig havde hørt om sagen eller kendte til sagen på trods af den store mediedækning og offentlige kritik. Tja et samfund hvor alle kender alle for det meste, tjaa tavshed er samtykke.

  Prøv at google de mange voldtægts hændelser der har været i Pakistan. Gruppevoldtægter. Uafhængige af hinanden. Forskellige steder.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: