Autonome smadrer igen andres ejendom, medens politiet ser passivt på.

Så er den igen gal med de autonome, som igen har taget magten i de københavnske gader. De autonome holdt en fest, som udviklede sig til destruktiv adfærd, som det er sædvanen, når autonome får lyst til at muntre sig og vise deres mening om samfundet.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22238981.html

DF kræver nu en redegørelse fra justitsminister Brian Mikkelsen ovenpå optøjerne, som politiet undlod at gribe ind over for.

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_kræver_forklaring_på_politiets_passivitet_i_forbindelse_med_autonomt_amokløb.asp

Jeg kunne godt tænke mig at se fem kolde tær i bagdelen af indsatslederen på stedet. Er han heldig må han nedgraderes til trafik-betjent i resten af sin tjenesteperiode.

Og så kunne jeg da igen godt tænke mig at vide, om politiet havde aflagt alle sine magt-remedier? Hvor var deres tåregas, peberspray, knipler og skarpladte pistoler? De har efterhånden fået alle magtmidler, der er mulige inden for lovens rammer. Vi skatteydere har betalt for deres tilstedeværelse, og så sætter de sig ned og ser på, som var det en film i 3D serveret med popcorn.

Også beboerne var rystet over politiets passive adfærd.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22239276.html

Flere øjenvidner beskriver over for TV 2 Nyhederne, at politiet så passivt til, da Hyskenstræde i det indre København blev omdannet til en festzone med efterfølgende graffiti og hærværk.

Ifølge vidner var politiet ellers mødt talstærkt op med syv “salatfade”, men ingen blev anholdt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/05/09/112656.htm

Ingen anholdt
Politiet har indtil videre noteret 40 tilfælde af hærværk i kvarteret. Ingen personer blev i aftes eller i nat anholdt i forbindelse med hændelserne.

Politiet har erkendt, at festen kom bag på dem. Men internetportalen Modkraft skrev onsdag i en artikel om en “reclaim the streets”-fest.

Den formulering har tidligere dækket over uroligheder.

Internetportalen Modkraft havde annonceret festen med temaet “Reclaim The Streets”. Men det kommer ikke bag på mig, at Modkraft er involveret. De gjorde intet for at varsko politiet, men det var nok heller ikke tiltænkt. Modkraft er jo de voldsautonomes og den yderste rabiate venstrefløjs talerør.

Den får Brian svært ved at forklare.

~ af Pinstripe på 9. maj 2009.

2 kommentarer to “Autonome smadrer igen andres ejendom, medens politiet ser passivt på.”

  1. Og Berlingske Tidende og Politiken havde festen på deres kalender med reklame for arrangementet.
    Berlingske tidende er jo også de autonomes talerør og Politiken r islamisterne og Halalhippiernes talerør.

    Uhada det er satme uhyggeligt, du.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: