Saudisk dommer: Kvinder skal have nogle baaaaank!

Og nej, dommeren hedder ikke Brian.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1166261.ece

Kvinder med et veludviklet shopping-gen kan være til fare for privatøkonomien, men det er alligevel så som så med tilslutningen om en Saudi-arabisk dommers løsningsforslag. Dommeren, Hamad Al-Razine, mener nemlig, at de skal have et lag tæsk.

Også CNN har dækket historien.

Nå da.. Sort er igen årets modefarve i Saudi-Arabien.

Nå da.. Sort er igen årets modefarve i Saudi-Arabien.

Arab News, a Saudi English-language daily newspaper based in Riyadh, reported that Judge Hamad Al-Razine said that “if a person gives SR 1,200 [$320] to his wife and she spends 900 riyals [$240] to purchase an abaya [the black cover that women in Saudi Arabia must wear] from a brand shop and if her husband slaps her on the face as a reaction to her action, she deserves that punishment.”

Jeg synes de saudiske mænd skal have nogle baaaaaank! Så kan de lære det, kan de.

~ af Pinstripe på 12. maj 2009.

4 kommentarer to “Saudisk dommer: Kvinder skal have nogle baaaaank!”

 1. Endelig en overskrift jeg kan gå ind for. Altså smæk til de smækforkælede danske kællinger som via den seksuelle magt har allieret sig med andre landsforrædere og solgt vesten til mussserne. Og så er det bare de stakkels undertrykte koner i arabistan. ØV!

  • Det er jo grotesk, at verdenssamfundet ikke sender en reprimande til Saudi Barbarien og vedtager en resolution om, at denne dommers opførsel er i strid med menneskerettighedserklæringen af 1948. Men det preller vel af på dem, som så meget andet. De har jo deres højtelskede Cairo-deklaration, som jo følger shariaen. Og det er åbenbart helt ok med Ban Ki Moon & Co.

   De danske kvinder kan da godt få et par klaps bag i, hvis de beder pænt om det. 😉

 2. Naturligvis skal “ulydige” kvinder have lidt “tough love”. Det er en (ringe) trøst, at de selvfølgelig ikke skal slåes i ansigtet (omverden skulle nødig se at manden tæver sin kone, kvinden i sit liv, moderen til hans børn, hans elskerinde). Men andre steder kan man godt. Der findes udmærkede manualer over hvordan man banker (jeg beklager jeg mente “irettesætte”) “sin” kvinde udfra hadith, profetens traditioner og Koranen. Dommer Hamad Al-Razine bør få fat i disse manualer. Fy man må ikke slå i ansigtet! Men andre steder er fint. Man kan også udfolde sig kunstnerisk (ifølge hadith) til en grad hvor kvindens krop prydes med ny farve som grøn, blå eller sort – if you catch my drift.

  Kvinde kend din plads.

  • Ja, man kunne godt foranledes til at tro, at der er andre formål med den islamiske kropstildækning; at skjule mærker efter vold. At man ikke må slå i ansigtet, hænger måske sammen med, at det jo kunne skade hendes udseende. Og ja, omverdenen kunne jo så også se, at hun blev banket. Når andre kunne se, at konen var blevet banket, kunne man få det indtryk af manden, at han ikke havde ordet i sin magt for at kontrollere hende. Det ville kaste skam over ham. Han ville miste sin ære, hvis det kom ud, at han ikke havde magten i sin egen familie.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: