Retssystemet synes, det er synd at landsforvise terrorister

Den terrordømte 19-årige Abdul Basit Abu-Lifa skal ikke frakendes sit danske statsborgerskab og dermed heller ikke udvises til Jordan, siger Østre Landsret.

Abu-Lifa er født i Danmark og boet her hele sit liv som den yngste af en søskendeflok på 11 i Brøndby Strand. Han blev som den eneste af fire tiltalte dømt for at stå i ledtog med terroristerne Mirsad Bektasevich og Abdulkadir Cesur i Bosnien, hvor de to afsoner straffe på syv og seks års fængsel for bombeplaner.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22343354.html

Dommeren har medlidenhed med terroristen.

Det lader til, at dommere i det danske retssystem har mere til overs for terrorister end for de mange mennesker, der kunne have været ofre. Når dette stykke afskum af en muhamedaner engang bliver løsladt efter at have afsonet 2/3 af sin dom, vil han uden tvivl fortsætte sin krigeriske livsstil her i landet til fare for danske borgere. Dommerens afgørelse må være et udslag af den ækle dhimmitude.

Abu-Lifa er ikke dansker.

Abu-Lifa er som skrevet født i Danmark, men det gør ham da ikke til dansker. Ikke om så han fik 200 rødbedefarvede danske pas med sit navn i, ville han ikke være det mindste dansk. Han er og vil altid være jordansk muhamedaner. Og han er muhamedaner af den slags, jeg ikke vil betale for at have boende i mit land. Hvis ikke en terrordømt 19-årige køter kan fratages sit danske statsborgerskab og kyles langt pokker i vold på røv og albuer, så har også det danske retssystem kapituleret til sharia-kulten.

Opfordring til yderligere stramning.

Jeg vil kraftigt opfordre DF’s folketingsgruppe til at fremlægge forslag til yderligere opstramning af terrorloven. jeg ønsker simpelthen, at enhver udlænding, der dømmes i forbindelse med terrorloven, fratages evt. statsborgerskab og udvises for bestandigt. Så er det efter endt afsoning op til den enkelte eks-straffefange at finde ud af, hvor han/hun vil hen. Så længe han ikke vælger at tage til et land i Europa. Det er krænkende for folks retsfølelse, når man gang på gang forbarmer sig over muhamedanske møgkøtere, alene af den årsag, at de har boet længere tid i Danmark end i det muhamedanske land, der egentlig er deres rette hjemland eller af hensyn til nogle menneskerettigheder, den pågældende terrorist skider højt og flot på, når det gælder andre end ham og hans islamiske brødre.  Hvad der sker med vedkommende, hvis han vender hjem til – i dette tilfælde Jordan – kan jeg ikke være mere kold over for.

~ af Pinstripe på 14. maj 2009.

 
%d bloggers like this: