Kina er børnefornærmet over Dalai Lamas kommende besøg hos Løkke.

Heldigvis skal ingen kinesiske diktatorer diktere, hvem vor statsminister skal modtage som besøgende.

Kinas kommunistiske styre burde koncentrere sig mere om deres egne problemer med at overholde menneskerettighederne. De skal også se at trække sig ud af Tibet, som de fremover skal holde snitterne fra. Tibet tilhører tibetanerne.

Læs mere her: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/05/15/204627.htm

Kinas ambassade i Danmark meddelte i dag, at Kina kraftigt modsætter sig, at den tibetanske eksilleder, Dalai Lama, om to uger under et besøg i landet skal have samtaler med statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Dalai Lama kommer til Danmark fredag 29. maj og vil under besøget blive modtaget af statsministeren på Marienborg.

Hvordan i alverden kan de kinesiske magthavere tro, at deres beføjelse strækker sig helt til Danmark. Har de ikke efterhånden lært, at Danmark er et demokrati, der ikke lader sig diktere af rød-fascister. Jeg er sikker på, at Kronprins Frederik og hans moder, Dronning Margrethe, på nogle af deres mange besøg i det store kommunistiske diktatur har informeret styret i Beijing om styreformen i Danmark. Men det kan være, det kniber med at forstå dansk på de kanter.

Dalai Lama skal være mere end velkommen i vort land. Og skulle han få brug for det, så ville jeg til enhver tid give manden asyl. Hellere 10.000 stk. Dalai Lama end 1 Hu Jintao (胡锦涛). 

 

~ af Pinstripe på 15. maj 2009.

 
%d bloggers like this: