Muhamedanske banditter nappet på fersk gerning, inden det gik galt.

Så har koranen igen ansporet muhamedanere til at udleve deres drømme om jihad mod jøder og USA.

Fire muhamedanere er netop blevet nappet på nippet til at udføre deres obligatoriske jihad mod islams store fjender, jøder og USA.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/05/21/095126.htm

Det amerikanske forbundspoliti FBI afværgede i aftes et terror-angreb i New York.

Fire mænd blev anholdt, da de havde i aftes fyldt en bil med, hvad de troede var plastisk sprængstof. Formålet var et bringe dette sprængstof til sprængning i bydelen Bronx i New York ved jødiske synagoger og jødiske ejendomme.

Men sprængstoffet var falsk, og gruppen havde fået det leveret af en FBI-agent, som i månedsvis havde overvåget dens aktiviteter.

At de er så dumme, at de ikke kunne kende forskel på den ægte vare og det falske sprængstof, som FBI leverede, får mig til at småklukke af grin. Intelligensen er ikke den største hos muhamedanere, der er så blæst mellem ørerne, at de simpelthen bare må følge koranens anvisninger.

Selv stinger-missilet, de havde fået leveret af FBI’s agent, var falsk. Det skulle have været anvendt mod amerikanske militære fly.

Hjemmegroede terrorister

Ifølge den danske terrorekspert Lars Erslev Andersen, der er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier, er det bemærkelsesværdigt, at de fleste af fire mislykkede terrorister var født i USA og altså “hjemmegroede terrorister”.

– Det har ikke været det store problem i USA hidtil. Det er egentlig bemærkelsesværdigt, at der  i betragtning af den profil, som USA har, ikke har været flere problemer med den slags.

– Men nu har de altså fået det, konstaterer Lars Erslev Andersen i en samtale med Radioavisen.

Med al respekt for Lars Erslev Andersen og hans arbejde omkring islamisk terrorisme, så har Lars ikke fulgt ordentlig med. Det har længe været kendt i USA, at man der har særdeles korantroende muhamedanere, der arbejder indædt for et omdanne USA til en sharia-stat. Der er såmænd hele byer, hvor andre end muhamedanere er forment adgang. Pressen eller andre nysgerrige bliver mødt med en afvisning.

På samme måde som herhjemme i Danmark og andre steder i Europa for den sags skyld, så har man også i USA set talrige eksempler på stealth jihad, hvor særregler for muhamedanere indføres på skoler og arbejdspladser. Det være sig erstatning af traditionel amerikansk buffet med halal-mad eller afskaffelse af amerikanske helligdage og indførelse af islamiske.

Og hvis UK kan opfostre de såkaldte ‘homegrown’ terrorister, hvad skulle så være til hinter for, at det kunne lade sig gøre i USA?

Igen handler det ikke om, at man giver disse udyr en uddannelse og et jakkesæt. Det handler om koranen og islam. Glem alt om sociale forhold og uddannelse.

Se mere på sidste udsendelse fra Anderson Cooper på CNN med AC360 News. http://edition.cnn.com/services/podcasting/popups/ac360.html

~ af Pinstripe på 21. maj 2009.

 
%d bloggers like this: