En lille eventyrbog kommer til skade og horder af muhamedanere vælter byen.

Jeg synes, jeg har hørt historien før. Muhamedanernes ideologiske manual giver igen anledning til, at de føler sig nødsaget til at vælte byen og give udtryk for deres afsky for det samfund, de som en anden flok gøgeunger har besat med deres voldelige trusselsadfærd og livsstil.

En lille bog om, hvordan man som muhamedaner overtager et samfund med trusler og vanvittige krav, får et par ridser, og så går de amok. Men når deres fætre begår terror mod uskyldige mennesker verden over, så vender de sig blot om og trækker på skuldrene.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1171702.ece

Græsk kampklædt politi affyrede i dag tåregas for at sprede flere hundrede muslimer, der overfaldt dem med stokke og sten foran Grækenlands parlamentsbygning i Athen under protester over, at en græsk politimand for nylig angiveligt har ødelagt en koran.

Den Muslimske Union i Grækenland udtaler, at gadekampene er udløst af, at en uidentificeret græsk politibetjent under et tjek på en syrisk-ejet café tog en koran ud af hånden på en kunde og rev den i stykker og stampede på muslimernes hellige bog. Politiet har indledt en intern undersøgelse af hændelsen.

Omkring 1.500 muslimer var fredag på gaden i Athen og under parolerne ‘Allah er stor’ og ‘Lad indvandrerne være i fred’ demonstrerede de, mens de holdt kopier af koranen op i luften.

Som man kan læse, så havde de jo et par ekstra eksemplarer af bogen med de racistiske tekster. Så det var altså ikke fordi de stod og manglede den ene bog. Hystader, siger jeg bare. Smid den ridsede koran ud og køb en ny. Hvad er problemet?

~ af Pinstripe på 22. maj 2009.

 
%d bloggers like this: