Usmagelig samkvem med muhamedanske kirkebesættere..

Ikke nok med, at muhamedanere besudler en kristen helligdom med deres besættelse af Brorsons Kirke. Nu lader præsten i kirken disse kirkebesættere tilsvine denne danske kirke med islamisk bøn. En bøn, der er hentet fra selvsamme ideologi, der også påbyder muhamedanere at underkaste kristne til en tilværelse som andenrangsborgere, dhimmi-status, dersom de ikke ønsker at konvertere til islam eller få hugget hovedet af.

Præsten Per Ramsdal er ikke godt tosset i hovedet, hvis han tror på, at disse muhamedanere efterfølgende konverterer til kristendommen og lader sig integrere i det danske samfund som produktive og gode samfundsborgere.

Jeg er glad for, at jeg for længe siden meldte mig ud af folkekirken. Når præster som Per Ramsdal misbruger sit embede til at bryde loven og hjælpe afviste asylsøgere med at tage illegalt ophold i mit land, så må kirkeministeren udskrive en fyreseddel til ham.

Præsten ved Brorsons Kirke i København lægger op til fælles bøn mellem muslimer og kristne ved gudstjeneste.

Præsten Per Ramsdal vil gerne inddrage de 60 afviste irakiske asylansøgere i kirken i gudstjenesten og gøre deres situation til tema for gudstjenesten fredag i næste uge.

“Jeg vil gerne høre nogle af deres livshistorier i gudstjenesten og måske endda lave en fælles bøn mellem muslimer og kristne,” sagde Per Ramsdal til Ritzau sent i aftes.

Hvad er det lige, denne præst mener, muhamedanere og kristne har tilfælles i deres bønner?

Muhamedanernes bønner handler om global magt over ikke-muhamedanere, medens kristnes bønner handler om fred på jorden til alle uanset trosretning. Jeg må i sandhed sige, at denne præst i sin lykkelige uvidenhed elsker sin fjende.

Læs mere her: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22535010.html

Hvornår bliver politiet sat ind? Ved Justits-Brian overhovedet noget om dette? Har han travlt med fejre nyindsættelsen af politidirektør i København og drikke afskedskaffe med perlemor, Hanne Bech Hansen? Har Birthe Rønn Hornugle travlt med at sætte sit megahår? Og kan Lars Løkkelig overskue problemerne og skære igennem?

 

~ af Pinstripe på 23. maj 2009.

 
%d bloggers like this: