Al Gore vil bekæmpe solpletter…

Han opfordrer i hvert fald Verdens ledere om at stå sammen om at standse den globale opvarmning. Jeg ved ikke, om Al Gore har forbindelse til højere magter, eller om han har tænkt sig at betale Penn og Teller eller måske David Copperfield for at udføre dette stunt.

Men kan man som Al Gore leve af at fortælle myter om Co2, så har man jo fast arbejde. Der er sikkert masser af aktører i den ‘grønne industri’, der er villig til at betale manden for at sige de politisk korrekte ting, der giver kasse til eks. vindmølle- og solcelleproducenterne.

Og tosser som Svend Auken og hans politiske venner får $-tegn i øjnene, når de kan skrue op for miljøtillæg, Co2-afgifter, brændstofafgifter og hvad har vi..

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/05/24/150603.htm

Der skal gøres noget ved klimaforandringerne øjeblikkeligt, og verdens ledere skal gå sammen med det sammen for at få det til at ske.

Sådan lød busskabet fra den tidligere amerikanske vicepræsident Al Gore, da han holdt hovedtalen ved klimamødet, World Business Summit on Climate Change, i Bella Center i København.

Hårdt arbejde forude
Mødet giver 700 erhvervsledere mulighed for at komme med deres bud på en løsning af klimaproblemerne inden det store klimatopmøde til december.

Og mødet i december er utroligt vigtigt – men det bliver svært at finde en løsning, sagde Al Gore i sin tale.

– Vi har meget arbejde foran os fra nu af og frem til december, hvor de afgørende beslutninger skal tages, sagde Gore.

Ja, han har fuldstændig ret i, at der er meget arbejde forude. Men det er også det eneste, han har ret i. Resten er varm luft.

~ af Pinstripe på 24. maj 2009.

 
%d bloggers like this: