Fem terrorister med terrorplaner mod bl.a. Danmark anholdt i Italien.

De fem terrorister var hhv. buddhister, kristne koptere, katoliker og… Øjeblik… Der er sket en teknisk fejl. De omtalte terrorister er naturligvis muhamedanere.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/06/04/100127.htm

DDR skriver naturligvis intet om de ideologiske bevæggrunde for deres terrorplaner. Men det behøves ikke. Vi ved det allerede.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-22797334.html

Også TV2 antyder svagt som DDR, hvem vi har med at gøre. Teksten under billedet fortæller, at der var planer om at angribe en kirke i Bologna.

Politiet i Milano i det nordlige Itali­en har anholdt fem formodede terrorist­er, rapporterer italienske medier. De fem mænd, der kommer fra Nordafrika, har ifølge anklagemyndigheden planlagt flere terrorangreb i Norditalien og andre europæiske lande. De fem havde angiveligt planer om at begå attentat­er mod kirken San Petronio i Bologna og undergrundsbanen i Milano.

Ifølge avisen Corriere della Sera er de anholdte en del af et større net­værk, som havde mål i Danmark, Frank­rig og Spanien i sigtekornet. Hvad der konkret er tale om, oplyses dog ikke.

Ja, man kan jo kun gisne om, hvad der har været målene i de øvrige lande. Vi må jo ikke tæve det ud af dem. Måske et lille ophold på Guantanamo kan få deres tunger på gled.

~ af Pinstripe på 4. juni 2009.

 
%d bloggers like this: