Saudi Arabien rykker tættere på… alt for tæt på.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/06/17/175828.htm

Nu må Københavns borgerrepræsentation forklare sig.

Det er Foreningen Ahlul Bait, der på Vibevej i Københavns Nordvestkvarter vil opføre moskéen i arabisk byggestil.

Onsdag eftermiddag tager Teknik- og Miljøudvalget stilling til moskeen.

Men på forhånd har de radikale, SF og Enhedslisten sagt god for projektet.

Og socialdemokraterne er også med, siger politisk ordfører Anne Vang:

– Jeg vil være stolt af, at vi ville være den første by i Danmark, der fik en rigtig moske. Det er et godt signal at sende, siger Anne Vang.

Godt nok var jeg klar over, at de Radikale, Enfoldighedslisten og Søvndals Sløve Fjolser (SF) var med på den totale islamisering af Danmark, men at Anne Vang, en socialdemokrat er så bimlende tomhjernet og går med på totalødelæggelsen af København og Danmark, ryster mig i min grundvold.

Hun er ligefrem stolt af det. Hun og hendes medsammensvorne burde tvangsekskluderes fra det danske samfund og sendes til Swat-provinsen, så de kan få en forsmag på det samfund, de er ved at skabe her i Danmark. De kandiderer hermed til årets dhimmi-pris.

Denne moske MÅ aldrig blive opført. Det vil være en katastrofe for København og Danmark.

Det er Stealth Jihad med statsgodkendelse. Og hvis ikke PET har rigeligt at se til, så skal jeg den ondelyneme love for, at de kommer på overarbejde. Det er et faktum, at denne type islamiske kaserner tiltrækker det værste afskum af jihadier, Verden har set. Se blot på Green Lane Mosque og Finsbury Park Mosque.

Stakkels naboer og stakkels Danmark, siger jeg bare.

Hvornår griber statsministeren ind og forhindrer dette vanvid?

~ af Pinstripe på 17. juni 2009.

12 kommentarer to “Saudi Arabien rykker tættere på… alt for tæt på.”

 1. Stands vanviddet. Giv dem dog en tom kirke hvis de synes de mangler plads. En kirke ændrer ikke gadebilledet.

  I DFs ugebrev kan man læse om moskeen.:

  “Ifølge oplysningerne fra foreningen vil facaden mod Vibevej blive 13 meter høj. Moskéens blå kakkelbeklædte kuppel vil blive 24 meter høj, ligesom der opføres to minareter hver med en højde på 32 meter.

  – Det er en meget stor moské, vi taler om til en ganske lille menighed. Der er ingen tvivl om, at moskéen vil blive brugt til at gøre menigheden mere synlig, og vi har flere gange peget på, at moskéer af denne type har det med at tiltrække yderligtgående muslimer, der vil forsøge at hverve proselytter blandt moskéens besøgende, siger Karin Storgaard.”

  • Nope.. Ikke om de skal have lov til at anvende vores kulturarv til deres beskidte ideologi.

   Hvis de vil dyrke deres perversiteter her i landet, så må det blive hos dem selv. Vi skal ikke lægge hverken samfund eller bygninger til islam.

 2. Dejligt med en Moské i København, som muslim føler man uden tvivl større anerkendelse i en offentlighed der ellers kan synes at være Islamfjendsk. Jeg glæder mig til at se om det bliver til noget, vil uden tvivl benytte mig af den, selvom jeg ikke er en del af menigheden, det jo ikke menighedens hus, men Guds hus.
  Jeg håber I idioter her anser os der benytter den som kriminelle terrorister, jeg ved ikke hvorfor, men jo mere Islam bliver kritiseret på en måde som I gør, altså absolut uden grundlag helt hovedløst, så er der flere der bliver nysgerrige efter at undersøge den gode religion på egen hånd, og finder ud af at det er den vej de ønsker at følge. I som siger at I kritiserer Islam men i virkeligheden kritiserer noget helt andet, da det i referer til ofte intet har at gøre med Islam eller noget virkeligt eksisterende, altså jer her i dette forum, I fungerer faktisk som missionerer for Islam.
  Når i går ud med jeres åndsvage kritik til ikke-muslimer skaber i 3 slags mennesker (og nogle imellem dem):

  1: Personer som undersøger religionen på egen hånd og ser hvor god den er, nogle konverterer, nogle gør ikke, men de ser at den i virkeligheden er god, og hvad I siger er løgn.

  2: Personer som med det samme ser at I er nogle fjolser, og ikke rigtig bliver påvirket.

  3: En minoritet at personer som tager jeres åndsvage holdninger og udtalelser til sig, og så fungerer som nye missionerer for religionen i andre forumer, som en kædereaktion.

  Hvis det ikke var for jer idioter så havde religionen i mange forumer været uset, men takket være jer spreder I religionens i virkeligheden gode og perfekte budskab, vær gang i åbner jeres dumme mund bliver religionen lidt større.

  Hvis I ikke tror på det her så se statistikkerne, I er med til at Islam er verdens hurtigst voksende religion, faktisk så hurtigt voksende at den i snare tid vurderes til at blive verdens største religion, med et overtal af muslimer i større lande som Rusland og Israel, som vel bliver til Palæstina til sin tid. Hvorfor tror I at ledere over hele verden er blevet mere forsigtige når det kommer til religionen, de er blevet klogere og ved at hvis de ikke ønsker at bidrage til den her udvikling så er det bedst at holde sin kæft.

  Jeg håber derfor at I fjolser aldrig vil indse de her faktorer og blive ved med at åbne jeres dumme mund. I er nok de dummeste missionerer nogle sinde. Tak for hjælpen fjolser!

  • Godt se en tåbe som dig folde sig ud og udstille sin grad af idioti.
   Det er da altid noget, at du underskriver dig med dit navn..
   Og forresten, så er islam ingen religion.. Det er en totalitær ideologi.

 3. Hehe, bare bliv ved med at sprede had og løgne 😀 Du hjælper kun dem du hader 😀 Bliv endelige ved, fjolser!

  • Hvor er det rart at se dig forværre det i forvejen dårlige ry, muhamedanere har.
   Dit ordvalg siger mere om dig og dine end om os.
   Men nu må du vælge et andet og pænere sprog, hvis du vil fortsætte med at kunne skrive på denne blog.
   Du er jo totalt styret af dit had til non-muhamsere.
   Det burde du måske få styr på.

 4. D
  Du tager fejl! Idioter som “os” har jo netop påvirket os til at se lidt nærmere på den undertrykkende ideologi der kalder sig religion. I disse dage hvor Irans ungdom skriger “ned med den islamiske republik” ser vi jo netop, at vores bidrag virkelig hjælper.

  De unge muslimer i vesten som drømmer om islam, gør det jo fordi de ikke klarer sig i vesten. Deres egen fallit beskylder de samfundet for.
  På sigt er jeg såmænd ikke så bange for at islam skal få fodfæste i vesten. I dag kan man jo overalt se hvor udvandet islam er blevet. Dobbeltmoralen springer jo os alle i øjnene. Samtlige muslimer lever jo et dobbelt liv. Det “religiøse” og så det rigtige.

  • Historien gentager sig, for allerede omkring 8-900-tallet gjorde muslimer oprør ved at leve et almindeligt liv med kultur, poesi, fest, druk, sex, satire og alle de andre ting, man ellers var reguleret på af islam. Og de religiøse ledere havde på det tidspunkt held til at slå hårdt ned på denne menneskelige adfærd.
   Men man kan ikke leve 100% efter islamiske doktriner, med mindre man er godt tosset i hovedet. For det første fordi koranen er menneskeskabt og derfor er så fuld af fejl og selvmodsigelser. For det andet er der mere end en koran, og de oversatte koraner er som regel “sugar coated”, som Wafa Sultan udtrykte det på den netop afholdte konference i Landstingssalen, hvor temaet var ytringsfrihed og islam. Som om de koraner, der i dag kan findes rundt om på biblioteker og på internettet i oversatte versioner, ikke var absurde nok, så skal det vides, at koranen på både arabisk og oldarabisk er langt værre og mere brutal. Jeg havde selv fornøjelsen af at få en lille snak med Wafa Sultan på konferencen. Hun er om nogen et sandhedsbevis på, at islam er menneskehedens fjende nr. 1. Hvad hun har oplevet op gennem sin barndom, det er ikke småting. Hun udgiver bl.a. her til eteråret en bog, som jeg helt sikkert skal have fingrene i. Bogen hedder “A God Who Hates”.
   http://www.bogpriser.dk/work-80312-god-who-hates-that-muslim-woman-on-al-jazeera-speaks/
   Se og lyt her til fantastiske og modige kvinde Wafa Sultan: http://www.youtube.com/watch?v=uM4ODjVMc2s

 5. ehh, den moske er shiamuslimsk…..så Saudi-arabien rykker ikke tæt på….

  • Om den er shia eller sunni er for mig underordnet. Det er to lige bindegale retninger af pædofetens ideologi.
   Om det er Saudi Arabiens salafi-ideologi eller Khamenei’s sindsyge shia-model, der prædkes, er for mig et fedt.
   Islam er og bliver en størrelse, der skal holdes langt væk fra Danmark.
   Og hvis shia-muhamedanerne får lov til at bygge moske i arabisk byggestil, så er det vel ikke usandsynligt, at Anne Vang og andre tåber vil tillade opførelse af sunni-moskéer i Danmark. Og hvis denne shia-moské skal opføres i arabisk byggestil, så må det vel være saudi arabisk byggestil, der henvises til.
   Under alle omstændigheder, vil jeg ikke være ked af det, hvis nogen derude i det ganske land, fandt på at lægge byggeriet i ruiner, hvis det bliver opført.
   Danmark skal ikke ødelægges mere af islam, end det er i forvejen.

 6. “Og hvis denne shia-moské skal opføres i arabisk byggestil, så må det vel være saudi arabisk byggestil, der henvises til.”

  Det viser bare at du ikke har forstand på arabisk arkitektur…
  For der er foreskel på arabisk byggestil, om det er saudi-arabisk, levantisk, vest-arabisk (maghrebi), golfisk eller Irakisk.
  Men det er du vel også ligeglad med 🙂

  • Fuldkommen ligegyldigt for mig, hvilken type arabisk det er.. Islam blev stiftet i Saudi Arabien.. Og Danmark skal ikke ødelægges med mere islamisk kultur. Det er slemt nok i forvejen.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: