Helligkriger fik livstid.

Så blev der alligevel plads til en smule retfærdighed midt i den politiske korrekthed, der ellers præger domstolene rundt om i Europa.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/07/11/081449.htm

Lederen af en bande, der stod bag et opsigtsvækkende og brutalt anti-semitisk drab i Paris, er blevet idømt fængsel på livstid.

Bandelederen, Youssouf Fofana, var een af i alt 27 personer, der var sigtet for i januar 2006 at ha bortført og dræbt en 23-årig jødisk mobiltelefon-sælger.

[…]

Kun to af de 27 sigtede i sagen blev frikendt.

Det er vel kun et spørgsmål om tid, før de to sidste også ryger bag tremmer for deres trang til at udøve deres ideologiske kamp mod jøder og vantro.

Nu står der intet om, hvor mange af de dømte der også bliver udvist af Frankrig og får deres eventuelle statsborgerskab frataget. Men det kunne være interessant at høre mere om, hvorledes man takler den slags i Frankrig.

Havde det været i Danmark, skulle vi straks have hørt både Bjørn Elmquist og resten af sjakalernes beskyttere hyle op om krænkelse af disse helligkrigeres menneskerettigheder.

DR vælger dog stadig at køre den politisk korrekte linie ved at undlade at benævne denne bandes ideologiske platform, islam. For DR er det blot en bande. Men det er jo typisk.

Jeg er iøvrigt spændt på, om vi overhovedet kommer til at få en kommentar med et anerkendende nik fra det muhamedanske samfund i Danmark, som hilser dommen velkommen. Kommer der nogen fordømmelser af de 25 dømte muhamedanere for deres antisemitiske adfærd? Jeg tvivler. Jeg er sikker på, at steningsimam Pedersen sidder og gemmer sig, for han får svært ved at kringle sig ud af en forklaring med sin sædvanlige taqqiya, som DR og andre MSM jo æder råt uden modgående kritisk journalistik.

 

~ af Pinstripe på 11. juli 2009.

 
%d bloggers like this: