Sharia og stealth jihad i det danske forsvar – update

Et religiøst tørklæde er ikke en del af uniformen, siger Hjemmeværnet nu, efter en muslimsk kvinde har gennem­ført grundskoleforløbet med et tør­klæ­de om hovedet.

“Det er uforeneligt med vores uni­forms­bestemmelser, og det er en fejl, at hun har gennemført en uddannelse hos Hjemmeværnet uden for uniforms­bestemmelserne. Sådan lyder reaktionen fra den politiske chef, kommitteret for Hjemmeværnet, Ulrik Kragh, da han søndag fandt ud af, at Hjemmeværnet har uddannet en kvinde med religiøst tørklæde om hovedet.

Den forømtalte muhamedanske kvinde, der på hjemmeværnsskolen har gennemført grundskolen, har nu fået et ultimatum:

“Læg tørklædet eller du bliver smidt ud!”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-23792988.html

Nu bliver hun smidt ud af Hjemmeværnet, med mindre hun tager tørklædet af.

Sætter pris på muslimsk interesse
I samme åndedrag fortæller den politiske chef, at han sætter pris på interessen.

“Vi er rigtig glade for, at der også er muslimske medborgere, som er med til at tage et ansvar og frivilligt vil gøre en indsats for, at vi har et frit land og demokrati,” siger Ulrik Kragh til Ritzau.

Der er så bare lige en lille detalje, Ulrik Kragh ikke har forstået. Det at være muslim efter muslimernes egen ideologiske opfattelse indbefatter ikke loyalitet over for hverken vantro, kristne eller jøder og slet ikke demokrati, hvis vi taler demokrati efter vestlig målestok. Ulrik Kragh burde interessere sig en del mere for, hvorfor en muhamedaner overhovedet ulejliger sig med at komme i grønt og få adgang til danske militære våben, ammunition og ikke mindst insider-viden om det danske forsvar og dets militære strategier. Måske var det en ide at udelukke muhamedanere fra det danske forsvar. Man burde ikke være så ivrig for at få disse ind i både forsvar og politi. Det ville efter min mening være en sikkerhedsbrist. Og ville denne muhamedanske soldat være i stand til at forsvare Danmark mod islamisk oprør, når det kommer…. Ja ok, det er jo sådan set startet i det små. Men så når det kommer til det punkt, at hæren er nødt til at gribe ind. Vil hun så kunne skyde på fjenden? Eller vil hun rette sit våben mod danskerne?

Det kan blive dyrt at invitere den trojanske hest indenfor.

Læs også mere her: http://leukofobi.wordpress.com/2009/07/19/dr2-orakel-nu-med-vaben-og-milit%c3%a6r-tr%c3%a6ning/

Her  ser vi, hvem denne Maria Mawla bl.a. har valgt at være venner med. Hendes udtalelser om, at hun ikke er fanatiker lyder hult, når hun mænger sig med salafier.

Her ser vi, hvem denne Maria Mawla bl.a. har valgt at være venner med. Hendes udtalelser om, at hun ikke er fanatiker lyder hult, når hun mænger sig med salafier.

~ af Pinstripe på 19. juli 2009.

 
%d bloggers like this: