Sharia og stealth jihad i det danske forsvar

Ja, det måtte jo komme.. Det islamiske og kvindeundertrykkende sharia-tørklæde er nu at finde i det danske forsvars mundering.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-23787772.html

Under den militær-plettede kasket bæ­rer Maria Mawla et mørkegrønt tør­klæ­de. På Hjemmeværnets hjemmeside kan man læse en artikel om det nye medlem af hjemmeværnet, som er kvinde, muslim og bærer et tørklæde under sin regle­menterede hovedbeklædning. Det forbløf­fer forsvarsordfører Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti.

“Det giver ingen mening, at Hjemmevær­net og det danske forsvar kæmper for demokratiske værdier i udlandet, når man samtidig tillader et medlem af Hjemmeværnet at bære et så diskriminerende symbol,” siger han.

Og jeg må sige, at jeg er mindst ligeså forbløffet og desuden totalt uforstående overfor denne praksis. At smykke sig med jihad-klud om hovedet, som er en del af den islamiske kampuniform, som symboliserer, at man kæmper mod vantro, kristne og jøder samtidig med, at man i gruppen, delingen og kompagniet skal være på samme side i kampen mod fjenden og så er omgivet af danske vantro, kristne og jøder. Og enhver, der har været eller er en del af hjemmeværnet, ved, at der ikke er plads til at være sart eller blufærdig. Hvordan ville hun nogensinde kunne være med på en øvelse, når man til tider er nødt til at være meget afklædt i alle andres påsyn. Det finder jeg utroligt hyklerisk. Vi ved jo, hvor hysteriske og ømtålelige disse sharia-kluds-forkæmpere kan være, når man beder dem tage tørklædet af. Man kunne ligeså godt bede hendes majestæt om at danse ballet ned ad Strøget iført Eva-kustyme. Vi ved efterhånden alle, hvor svært det er at få f.eks. Assmaa Abdol Hamid til at aflægge tørklædet. Hun ville føle sig nøgen, hvis hun tog det af og bevægede sig ud i offentligheden. Men vi kender jo årsagen til hysteriet. De er jo tvunget til at bære det, hvis de ikke vil miste respekten fra familien og det islamiske samfund, som de føler en større tilknytning til end til det danske. En yderst kompleks problemstilling, og så kan de ikke andet end at hykle, når de insisterer på at bære tørklædet og samtidig prøver at forgive en loyalitet over for de danske værdier.

Reklamer

~ af Pinstripe på 19. juli 2009.

 
%d bloggers like this: