8-årig pige voldtaget men bringer skam over familien

Jeg synes, jeg har set dette menneskesyn før… Hvor er det nu? Nå ja, det islamiske æreskodeks indeholder jo dette misfoster af æresopfattelse.

http://politiken.dk/udland/article757864.ece

Fire drenge på mellem 9 og 14 år fik deres 8 år gamle offer med sig ved at friste hende med tyggegummi.

De fik hende med ind i et skur ved en boligblok i Phoenix i Arizona, hvor barnet blev voldtaget af drengene.

Nu er drengene anholdt. Men da pigebarnet får ikke lov at vende tilbage til mor og far. De vil ikke have noget med deres datter at gøre, fordi hun har bragt skam over familien.

Den tragedie har rystet amerikanerne.

Ja, amerikanerne kender ikke meget til denne fremmede kultur, der har bredt sig i deres samfund. Og måske er det på tide, at de vågner op. 

Andre medier beskrev voldtægts”mændene” som etniske amerikanere, men det holder altså ikke.

Den ældste af gerningsmændene, en 14-årig dreng, vil blive retsforfulgt som en voksen og tiltalt for bortførelse og voldtægt.

Hans tre medsigtede, der er henholdsvis 9, 10 og 13, kommer for en ungdomsdomstol.

Liberias præsident forsvarer pigen

Sagen har blandt andet fået den afrikanske stat Liberias præsident til at reagere. Både offeret og gerningsmændene er af liberiansk herkomst. Han tager afstand fra offerets familie.

20% af Liberias befolkning bekender sig til den muhamedanske ideologi. De 4 forbrydere får forhåbentlig en passende straf. Og stod det til mig, blev de med deres forældre udvist af landet.

Hvad der derimod er hjerteskærende uretfærdigt, er den 8-årige piges forældres reaktion på episoden. De har slået hånden af deres voldtagne datter. Disse forældre burde også smides tilbage til Liberia. De har intet at gøre i USA med den opførsel. Pigen er dog i gode hænder. Flere har tilbudt deres hjælp og vil gerne addoptere den lille pige.

Mange vil tage pigen til sig

Imens strømmer det ifølge de lokale medier ind med tilbud om at adoptere voldtægtsofferet. Et stort antal amerikanske par har skrevet til socialvæsenet i Phoenix med tilbud om at tage barnet til sig.

Indtil videre forsøger socialarbejderne at få forældrene til at besinde sig og tage deres lille pige til sig igen. Men kan det ikke lade sig gøre, så kan hun meget vel få lov at få en familie, der vil holde af hende, konstateres det.

Hvis det er et sygeligt menneskesyn, pigen kunne forvente at komme tilbage til, så er hun bedre tjent med at blive addopteret af en ægte amerikansk familie, der vil elske hende og opdrage hende i et hjem med kærlighed og ægte amerikansk kultur.

~ af Pinstripe på 26. juli 2009.

3 kommentarer to “8-årig pige voldtaget men bringer skam over familien”

 1. Hvorfor gaar man meget op i at de drenge er muslimer end deres handling. For mig, foler jeg de fleste vil straffe de drenge fordi de er muslimer og ikke fordi deres handlinger. Saa er man en skid bedre naar man vil straffe de drenge pga deres religion. NEJ!. For saa er man ligeglad med pigen.

  • Jeg ser intet sted, at man fokuserer på gernings-“mændenes” religiøse platform i forhold til deres handling.
   Men nu du nævner det, så kan vi da godt tage fat på dette også.
   At drengene kommer fra et muhamedansk hjem er afgørende for deres opdragelse, eller rettere mangel på samme. De bliver opdraget med en helt bestemt holdning til det modsatte køn som muhamedanere. En nedladende og kønsracistisk holdning. Og voldtægten er et resultat heraf.
   Og nej, jeg ser heller ikke nogen steder, at man er ligeglad med pigen. Tværtimod. Jeg ser pigen som det eneste offer i denne sag, medens jeg opfatter drengene, der voldtog pigen, og pigens forældre som mentalt syge forbrydere. Hvis man overhovedet kan tale om drengene og forældrene som ofre, så kan man karakterisere dem som ofre for deres ideologi, islam. Der er tusinder af eksempler på udstødelse af piger og kvinder, der har nået vejen til medierne. I 2002 blev en lille arabisk pige på blot 4 år voldtaget af en 25-årig i det “palæstinensiske” selvstyreområde, hvorpå forældrene lod hende bløde ihjel. De ville ikke have noget med hende at gøre, da hun havde krænket familiens ære.
   For nogle få år siden blev en irakisk pige på 14, Sonay, dræbt af sin far, da hun havde kastet skam over familien ved at blive for dansk, som faderen selv udtrykte det. I Canada er der flere sager, senest en sag om 4 søskende – alle piger – som blev druknet i Niagara af deres forældre.
   http://waltjr.wordpress.com/2009/07/25/family-charged-in-possible-honour-killings-of-montreal-women-in-kingston/
   For nylig læste jeg om en pige, der af sin far var blevet dræbt, fordi hun havde taget makeup på.

   Jeg synes, det er af største vigtighed, at man sætter lys på årsagen til disse forbrydelser, hvis man vil dem til livs.
   Hvis man ikke kender sydommen, der er årsagen til symptomerne, så kan man heller ikke vide, hvilken medicin man skal anvende.

 2. Måske mimi har taget svampe? I al fald ser hun spøgelser. Jeg har været en del artikler igennem om emnet inkl. den linkede, – muslimer nævnes ikke.

  Men uanset hvad, kommer man ikke udenom at æresdrab er udbredt i hovedsagligt muslimske samfund. I mange muslimske lande straffes man rent faktisk ikke for æresforbrydelse. At familien vælger at støde datteren, på 8 år og nyligt voldtaget, fra sig bevidner æres begreber, hvor forældrene mener, hun har kastet skam over familien.

  Absurd, men ikke desto mindre, sker det. Sådan tænker mange. Og det mener jeg f.eks. ikke man hverken skal respektere eller tolerere men som mynighederne også udtalte:

  “De har ikke forladt barnet. De har ikke overtrådt loven. De vil bare ikke længere sørge for barnet, hvilket har fået børneværnet til at tage over”

  Det viser bare at ikke alle har forstået hvad det vil sige at være forælder og at nogle vitterligt at uegnede som forældre.

  Min sympati for det stakkels barn. Jeg håber de kan finde hende et varmt og kærligt hjem.

  Jeg synes endvidere det er ejendommeligt at drengenes onkel andetsteds benægter at hans nevøer overhovedet kan være skyldige i dette sexovergreb (iøvrigt bevidnet af den lokale politi) samt at pigen skulle være udstødt af familien og påstår iøvrigt at hans land intet problem med voldtægt har.

  Jamen så ser det ud som om at en 8 årig pige simpelthen står i ledtog med politiet og læger om en større konspiration imod de stakkels sexforbrydere … jeg beklager …de stakkels drenge Vest Afrika. Hvad motivet skulle være stå henne i det uvisse.

  http://www.azcentral.com/news/articles/2009/07/24/20090724children-sexassault24-ON.html

  Iøvrigt ER voldtægt rent faktisk et problem i mange afrikanske lande. Det ses nærmest som en ret. Kvinden nyder andenrang. Men menneskerettighedsorganisationer og udsendte NGOer tager nok bare fejl. Igen del af en større konspiration.

  Det gavner ikke et problem hvis man stikker hovedet i sandet fordi der er ubehaglige sandheder. Det er heller ingen hemmelighed at muslimske “lærde” advokerer voldtægt indirekte ved at påstå at hijab beskytter eller at man er medskyldig i sin egen voldtægt såfremt man ikke var tildækket osv. Alt er ikke kultur. Det kvindesyn skal der altså gøres op med. Dette emne er ret urelateret.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: