De er bindegale…

Her smider man små børn ud fra 15 meters højde..

Ceremonien, som det så politisk korrekt er benævnt, foregår fra en moské i Indien.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24054227.html

Endnu en form for børnemishandling.. Det er de jo så dygtige til i den kultur.

~ af Pinstripe på 31. juli 2009.

13 kommentarer to “De er bindegale…”

 1. Så det godt i nyhederne i går.. og set det før.. Rigtig ufedt og bare ikke i orden..

  • Og så er det, at jeg tænker på, om det mon er Mimi, der står nederst med lagenet og redder barnet?
   Eller er det mon Elsebeth Gerner Nielsen, der har fået et sommerjob blandt venner.. 😉

 2. De bliver da i det mindste grebet af et lagn -.-‘ Nogle gange har folk altså en lidt mærkelig tro

  • Og nogen gange har denne lidt mærkelige tro en børneskadelig side.
   Der er sjældent noget rationelt i religiøse ritualer og ceremonier. Og det gælder stort set alle religioner.

 3. 1. Det er en 500 år gammel kulturel tradition. Og har ikke noget med religion at gøre. -Selvom det faktisk både er hinduer og muslimer som holder tradition ved lige.

  “Der er sjældent noget rationelt i religiøse ritualer og ceremonier.”
  2. Du tager fejl. Meditation, faste, og omskæring af drengebørn er nogle af de ting, som videnskabeligt bevist giver mange fordele, når vi taler heldbred og sundhed.

  Peace. Doa.

  • Meditation er ikke et ritual.. og ej heller en ceremoni.. Faste pga. religiøs overbevisning er der heller ikke noget rationelt i.
   Omkræring af drengebørn eller pigebørn for den sags skyld har heller intet rationale for raske børn. Forhudsforsnævring kan en sjælden gang opereres med en operation, der minder om en omskæring. Ellers har skarpe genstande intet at gøre i nærheden af børns kønsorganer.
   Jeg er aldrig blevet omskåret, har aldrig mediteret, og jeg har kun fastet på lægens anmodning ved blodprøver for blodsukker m.m.

   Og jo, et sådan ritual, som det bliver udført, er religiøst betinget. Jeg tror fatisk ikke, jeg kan finde ritualer, der på den ene eller anden måde ikke har relation til religion.
   Og siden det foregår fra en moské, må det være noget, der er vokset ud af islam. Det er i hvert fald ikke noget, jeg har set hos hverken buddhister eller kristne. Og jeg tror ikke på, at det er noget, hinduerne har fundet på.
   Som EkstraBladet beskriver i deres artikel, så er det muhamedanerne, der mener, at børnene får et bedre liv af dette ritual.
   At det også udføres af hinduer andre steder i Indien, gør det ikke til en hindu-tradition. Men jeg kan jo spørge mine søde indiske naboer, hvad de ved om det.
   Men det er et faktum, at det er noget svineri, hvad der foregår. Der er voldsomme protester fra mange andre indere, som også er hinduer.

 4. En ting er at du benægter alt hvad der kommer ud fra religion, en anden ting er at du benægter videnskaben. Meditation/faste og omskæring af drengebørn har alle vist videnskabeligt positive resultater. Grunden til at omskæring af drengebørn kan føre til bivirkninger skyldes, at indgrebet ikke bliver udført korrekt. FN opfordre bl.a. til omskæring i lande hvor HIV er udbredt. Ligesom mange ameikanske mænd lader sig omskære, på trods af at de hverken er muslimer eller jøder. Du skulle måske sætte dig lidt bedre ind i dine zionist jødiske venners ritualer. Det føles i hver fald rart at jøderne og muslimerne er på samme side 🙂

  “siden det foregår fra en moské, må det være noget, der er vokset ud af islam” Og siden irakere protestere om asyl i kirken, er asyl en kristen tradition ifølge din logik (eller nærmere mangel på samme) Traditionen siger at det skal være fra et tårn.-Moskeer har tårne.-Inden har mange moskeer.

  Ekstrabladet (som ikke er til at stole på anyway) forklarer dig 3-4 gange at det bliver udført at både muslimer og hinduer i Indien. Og at i byen de har taget udgangspunkt er det muslimer, som udfører traditionen. Og i andre byer er det hinduer. Både hinduer og muslimer i Indien udfører traditionen, men det er hverken en hindu eller muslimsk tradition. Men nærmere en Indisk tradition som er 500 år gammel.

  “At det også udføres af hinduer andre steder i Indien, gør det ikke til en hindu-tradition. ”
  Nej at den bliver udført at hinduer et sted, gør den ikke til en hindu tradition. Men at den bliver udført af muslimer andet steds, gør den til en muslimsk tradition. Der er altså noget gevaldigt galt med din logik, og måde at argumentere på.

  Peace. Doa.

  • Du har naturligvis en URL, der linker til dokumentation for dine påstande..
   Verden over er mange muhamedanere smittet med HIV og har udviklet AIDS.
   Man må antage, at de alle (mænd) er omskåret, hvilket jo altså ikke har hjulpet en hujende hattefis.
   Jeg ser ingen muhamedanere protestere over børnemishandlingen.
   Og du forsvarer det tilmed med begrundelsen; “Det er kultur”..
   Og EB er nu ikke til at stole på? Siden hvornår?
   Du har det med at benægte fakta, når sandheden er ubehagelig.

   • – FN anbefaler omskæring i lande med udbredt aids: http://politiken.dk/udland/article274091.ece

    – Mange amerikanere lader sig omskære:
    http://www.cirp.org/library/statistics/USA/
    Dvs. ca. 45% i 2007 .

    “Og du forsvarer det tilmed med begrundelsen; “Det er kultur”..”
    Jeg forsvare ik den skadelige tradition. – Jeg konstaterer blot at det er en kulturel tradition. Jeg ville sætte pris på at du ikke lægger ord i munden på mig.

    Peace. Doa.

    • Jeg kunne aldrig finde på at lægge hverken ord eller andet i munden på dig.

     Hvori rationalet ligger kan jeg stadig ikke se. Det giver jo ikke beskyttelse, som kondomer gør.
     Og er man som mand smittet og dyrker sex med en kvinde, så er kvinden ikke beskyttet med noget, blot fordi han er omskåret.
     Og hvis man går hen og tror, at man er helt fri for at blive smittet, hvad der vitterligt er mange, der går og tror, alene fordi de eer muhamedanere, så er den gal. Dette er blot en sovepude for religiøse tosser.
     Der er kun tre ting, der sikkert beskytter en mod HIV-smitte. Det er at leve i cølibat, anvende kondom og undgå blodtransfusion. Nå ja.. Hold dig fra grønne aber.. Det menes at være fra grønne aber, at virussen i sin tid kom.

     Læg også mærke til, hvad Perle-avisen skriver;
     “»Men vi skal gøre det helt klart, at mandlig omskæring ikke giver en fuldstændig beskyttelse mod hiv. Mænd og kvinder, der ser omskæring som en forebyggelsesmetode, skal fortsat bruge andre former for beskyttelse, for eksempel kondomer, senere seksuel debut og færre seksualpartnere«, siger Catherine Hankins”.
     Altså stadig uden rationale at skære i små drenges tissemænd. Små drengebørn dyrker ikke sex…

     Og så var der lige de to andre påstande, du kom med..
     Hvori består det rationelle i faste og meditation?
     Sandheden er jo, at ingen af delene har hjulpet på muhamedaneres mentalitet indtil nu. Og de har haft 1400 år til at øve sig.

     At amerikanere i stor stil lader sig omskære, er fordi de enten er jøder eller har taget den jødiske tradition til sig.
     Det gør det stadig ikke rigtigt at skære i små børns kønsorganer.

     Har du noget rationale for at skære i små piger?
     Har du noget forsvar for FGM?

 5. Jeg så selv denne ”spændende” skik på CNN og var ved at falde ned af stolen!

  Om et par måneder kan vi sikkert forvente en debat vedr. for og imod børnekastning herhjemme. De Radikale vil naturligvis være i front med et forslag om, at det nu skal være lovpligtigt at kaste babyer ud af vinduet. Ved siden af fiskerkonen på Gammel Strand vil Sofie Carsten Nielsen lave sin egen lille happening og kaste rundt med sin baby påskrevet ”speak up”.

  På metrostationer vil der blive ophængt reklamer for University College Sjælland (UCSJ) med overskriften ”Vaccinér fru Jensen mod børnekastfobi”. Politiken vil gå amok og ævle op og ned af stolper om, at det jo er ”helt frivilligt” at disse babyer bliver kylet ud fra 15 m. højde. DR vil få bekymrede eksperter til at udtale sig om den danske racisme og selvgodhed og manglende evne til at åbne sig imod verden….. Sounds familiar?

  • Også du rammer sømmet lige i røven.. 😀
   Og vi vil med ligeså stor sandsynlighed se diverse imamer med Stenings-Pedersen i spidsen blive inviteret i DDR’s studie på den røde løber, medens deres mikrofonholdere på bedste akrobatvis forsøger at lefle med lade spørgsmål, samtidig med de forsøger at have hele hovedet oppe i røven på dem.

 6. Og så må jeg jo hellere lægge lidt links fra det store internet.
  http://sexpol.dk/omskaer/omskaer01.htm

  Som man kan læse på sexpol’s website, så er det altså kun nogle sparsomme undersøgelser, der viser et lavere antal smittede blandt omskårede mænd.
  Der er derimod undersøgelser, der viser, at omskårede mænd har større risiko for at blive HIV-smittet.
  http://www.cirp.org/library/disease/HIV/vanhowe4/
  http://www.cirp.org/library/disease/HIV/

  Kristelig Dagblad havde en artikel fra 2008, som kan læses her.

  Tilhørende debat.

  Og skal man se på det historiske perspektiv i omskæring af drengebørn, så er det en 3000 år gammel tradition fra jødedommen. Muhamedanerne har så overtaget denne tradition uden at kende til, hvorfor man gjorde det hos jøder. en ting er dog sikkert.. Det var ikke for at beskytte nogen mod HIV.

  Men Muhammed nappede jo mange ting fra jødedommen og skar dem til efter sit eget hoved. Og sådan er det hele vejen igennem med islam, som har lånt fra andre trosretninger og derpå skåret til efter eget behov.
  Foruden elementer fra jødedomen, er også kristendom, den præislamiske og hedenske tro samt sarathustra-religion fra det gamle persien er blevet tyvstjålet til tilvejebringelsen af den uhellige bog koranen.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: