Irakere snyder sig til sociale ydelser – svindel for flere hundrede tusinde kroner..

Irakere med dansk statsborgerskab lever et hemmeligt dobbeltliv, hvor de malker den danske stat for sociale ydelser samtidig med, at de tjener høje lønninger som toppolitikere og i andre magtfulde hverv i Irak.

En af dem er Balen Abdulla Mahmood fra Albertslund, der gennem fem år har fået udbetalt førtidspension i Danmark samtidig med, at han har været medlem af det kurdiske parlament. Her har han haft en indtægt på minimum 384.000 kroner om året plus et hav af frynsegoder.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1201369.ece

Balen

Balen Abdulla Mahmood, endnu en irakisk bedrager.

Det er anden gang inden for kort tid, at EB har afsløret bedrageriske irakere.
Hvad mon Balen’s kommunale sagsbehandler har at sige til denne sag?
Var det ikke på tide, at man startede med at også at jage disse sociale bedragere?
Man kunne starte med at ændre udbetalingspraksis til den gamle metode, men kun for udlændinge som Balen her.
De skal så fremover selv møde op på socialkontoret og hente deres pension, hvis de skal gøre sig berettiget til den. Ydermere kunne man kræve, at de skulle møde op på kommunen mindst to gange om måneden og dokumentere, at de overholder loven.
Bryder man loven bare én gang, så bliver kassen smækket i for altid.
Balen skal hverken have lejlighed, førtidspension eller opholdstilladelse i Dk.
Farvel med ham!

~ af Pinstripe på 2. august 2009.

8 kommentarer to “Irakere snyder sig til sociale ydelser – svindel for flere hundrede tusinde kroner..”

 1. Jeg håber virkelig, at han må være flov lige nu. Hvor er det dog pinligt og latterligt. Han bringer sgu skam over irakerne. Fjols.

  • Det er da ikke blot skammeligt. Det er blot endnu en kriminel side af irakerne, som det godtroende danske system har hjulpet.
   Ærlige arabere er sjældne. Vi invaderes af uærlige og griske fupflygtninge fra den islamiske del af Verden, og de er her kun for at rage til sig.
   Jeg tror, de fleste af os husker den irakiske hærchef, der flygtede fra Sorø, så han kunne være sammen med sine banditvenner i Irak.
   Og så hang vi ellers på udgifterne til hans kone og børn.

   • Pinstripe, har du selv været forbi et krigsramt land? Hvis du havde, havde du ikke været så kold og tænkt hvad du tænker. Jeg var selv flygtning i sin tid, og tro mig, min familie kom ikke hertil for at rage noget som helst til sig. Hvis ikke Saddam var en stor satan og ville dræbe alt hvad der hed shia muslimer, var vi ikke kommet hertil. Endvidere ville de have fat i min far, som mange andre fædre, fængsle og torturere ham, og dernæst myrde ham. Dét flygter ærlige flygtninge fra, og der har altså virkelig været folk der har haft brug for at komme væk af disse lidelser.

    At der så findes idioter her og der, der kun kan snyde sig frem i livet, har intet at gøre med mennesker, der virkelig er i nød.

    • *Væk FRA disse lidelser. Sorry.

     • Så fordi at man er flygtning og ikke bryder sig om krig, så kan man bare tage til Danmark og stjæle skatteydernes penge?
      Danmark er forresten ikke nærmeste sikre land, som det foreskrives i FN’s flygtningekonvention, hvis man vil have krav på asyl. Desuden skal man være personligt forfulgt.
      Der er masser af sikre lande mellem Irak og Danmark. Men det er jo nok den lemfældige tildeling af sociale ydelser samt særbehandling af muhamedanere, der har tiltrukket opmærksomheden.
      Hvorfor ikke bare tage til Iran, hvor I kan få al det shia, I vil. I vil kunne leve som blommen i et æg. Eller I kunne være taget til Tyrkiet, som er nabo til Irak. Men Tyrkiet var måske ikke islamisk nok?

      Og så har vi jo fundet ud af, at det faktisk er fåtallet af flygtninge, der vitterligt er forfulgt.
      For mig at se er de, der vitterligt er forfulgt, de kristne, jøderne og baha’ierne, for slet ikke at tale om ateisterne, som med stor sandsynlighed bliver henrettet, hvis de islamiske magthavere eller deres håndlangere i befolkningen finder dem.
      Når muhamedanere kommer til Danmark, så er det gerne af økonomiske årsager.

 2. Invalide mennesker kan i de fleste tilfælde ikke møde op på et socialkontor for at hente pensionen. Det ville også være vildt urimeligt. Eksempler:

  Først bliver de kørt ned af en spritbilist og mister job og førlighed eller bliver fejlopereret af talentløse læger. Eller overfaldet af indvandrerbander og slået til lirekassemand. Skal de så ydmyges bagefter med mærkelige kontroller? Skal Falck tilkaldes hver den første, så den person og kørestol kan blive fragtet hen på nærmeste kommunekontor?

  Desværre afskaffede man betegnelsen “invalidepension” og erstattede den med begrebet “førtidspension”. Det har medført, at mange tror, der findes to slags. En for invalide og en for dovne eller håbløse eksistenser. Det gør der ikke.

  • Som jeg også skrev i indlægget, så er det personer som Balen Abdulla og ikke den almindelige danske førtidspentionist. Det ville være urimeligt. Der er nok ikke den store risiko for, at en dansk førtidspensionist skulle pakke kufferten for at arbejde et sted i udlandet, hvor de danske myndigheder ikke kan nå ham.
   Og ja, jeg kender godt til al den snak, der har været om de forskellige begreber, førtidspension og invalidepension. I dag er der sågar forkellige former for udbetaling af pensionen. Det afhænger af, om man blev pensionist før eller efter reformen.
   Men summasumarum.. Jeg kunne ikke drømme om at kræve gode danske skatteydere hen på socialkontoret på deres krykker, i kørestol eller andet for at vise deres ansigt. Vi har jo også danske førtidspensionister, der har valgt at bosætte sig i eks. Sydspanien og taget pensionen med sig, hvilket er fuldt lovligt.
   Balen her er en bandit. Socialkontoret burde straks lukke for udbetalingen af hans pension og iøvrigt afmelde ham totalt, da det ser ud til, at han jo ganske udmærket kan arbejde.

 3. Fatima1989, kan du komme med et konkret bud på, hvordan man skelner mellem reelle flygtninge, som flygter af nød og desperation og så de falske flygtninge som bare søger grønne græsgange og som ikke har noget at frygte i deres oprindelseslande. Et eksempel på sidstenævnte er f.eks. mange pakistanske flytgninge, som opdigtede papirer og nye identiteter hvor de påberåber sig at være tilhørende Ahmaddiya sekten (forfulgt sekt i de meste af den muslimske verden)? Et eksempel på reelle flygtninge kunne være f.eks. homoseksuelle muslimer fra Iran, kristne eller frafaldne minoriteter fra muslimske lande.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: