Irakiske storsvindlere bliver afsløret en efter en..

TV2 har samlet sagerne, så man får et lille overblik over disse storsvindlere.

http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-24165030.html

Fouad Chalabi

Samia Aziz Mohammad

Talaat Sayfaddin

Balen Abdulla Mahmood

Alle med tiltusket dansk statsborgerskab og som modtager førtidspension, selvom de tjener kassen ved siden af i deres hjemland.

Havde det været danskere, var de formentlig allerede sagsøgt og frataget deres kontis indestående.

Mon ikke disse banditter burde anholdes, fængsles og straffes med fratagelse af dansk statsborgerskab med efterfølgende udvisning for bestandigt, når de engang igen sætter fødderne på dansk jord?

De af dem, der allerede befinder sig i Danmark, burde allerede være anholdt og fængslet.

~ af Pinstripe på 11. august 2009.

5 kommentarer to “Irakiske storsvindlere bliver afsløret en efter en..”

 1. Kender du til baggrunden for tildelingen af deres pensioner? Jeg vil gerne vide, hvilke ”lægelige” skøn, der ligger til grund.

  Desuden er det til stor undren, at dette har kunnet finde sted under VKO, idet der jo skulle være blevet ”strammet op”. Men der gælder nok ikke for de hellige!

  Det skal slet ikke være muligt for indvandrere at få overførselsindkomst. Det er jo helt til grin, at vi ligefrem selv skal finansiere vores egen undergang. Nu må idiotien snart høre op!

  • Jeg må være dig svar skyldig… Men hvis man som almindelig borger i Danmark kan få aktindsigt i disse sager, kunne man måske komme det et skridt nærmere. Men jeg kunne forestille mig, at diagnosen ville være noget i retningen af posttraumatisk stresssyndrom (PTSS/PSD).
   Men det er de jo så gode til at fake.

   Og nu må vi huske på, at store dele af behandlersamfundet er på de rødes side. Og på kommunerne sidder der masser af papirnussere, der sidder under socialdemokratiske og Waffen-SF-kommunale regimer. Og deres kæledægger ved vi jo godt, hvem er. Og så er det ikke svært at regne ud, hvorfor nedslidte fru Jørgensen, som har arbejdet på fabrik i 35 år, ikke kan få tilkendt førtidspension endsige flexjob på 15 timer om ugen, medens Chalabi og Co. kan.
   Og de fire irakere er hellige eller i det hele taget religiøse, skal jeg ikke kunne sige. Men loven fungerer i hvert fald ikke, som den ser ud pt.

 2. Det er vel kun muligt at opnå aktindsigt med et samtykke fra den pågældende eller hvordan?

  En del af forklaringen på, at det øjensynligt er så meget lettere for indvandrere at få tildelt pension, kan også være begrundet i, at deres eksalterede retorik tages for pålydende.

  • Jeg ved, at man i Sverige har en meget åben tilgang til private oplysninger. Efter sigende kan man få oplyst, hvad naboen tjener, betaler i skat, og om han skylder penge til det offentlige… og meget mere, end man kan i Danmark.
   Som offentlig ansat i Danmark må man acceptere, at borgere har ret til at få aktindsigt i personalesager.
   Oplysningerne er dog begrænset jf. dette dokument:
   http://web.etf.dk/overenskomst/aktindsigt/aktindsigt_i_personalesager.htm

   Hvis man endelig skal ind i en pivat borgers sag, så må man have en advokat eller anden retlig instans til at forfølge en sag på mistanke om snyd og humbug.
   Jeg tror ligefrem, at en minister kan få et kig i en sådan sag. Det kunne være interessant at høre de pågældende irakeres sagsbehandleres begrundelse for tildeling af danske skatteborgeres penge til disse forbrydere.
   Og ja, det er før blevet afsløret, at “flygtninge” oplæres i at fake PTSS / PSD og at fortælle en gribende livshistorie, der får sagsbehandleren til at finde en stak kleenex frem og underskrive de papirer, der skal til for at klienten får sin pension og livslang forsørgelse af den danske stat.

 3. Tak for linket. Jeg var ikke klar over Sveriges åbne tilgang til private oplysninger. Det er da værd at bemærke.

  Jeg kan godt huske, at visse flygtninge ligefrem fik anvisninger i, hvordan de skulle agere syge. Helt horribelt! Vores system bygger på tillid, og vi er simpelthen ikke gearede til mennesker, der er så skrupelløse og – i den grad – ikke ser sig selv som en del af fællesskabet.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: