Politiet rydder Brorsons Kirke…

Kl. 01.00 i nat gik politiet igang med at rydde Brorsons Kirke for udviste irakiske kirkebesættere.

Men det er tilsyneladende ikke alle irakere, der bliver hentet. Desværre. En talskvinde for gruppen af danskere, der har hjulpet til med at forhindre udvisningen af de afviste asylsøgere sagde til pressen; “.. at det kom fuldstændig bag på irakerne, at de bliver afhentet af politiet nu. Kirken har altid været et fredhelligt sted, og det var første gang politiet var trængt ind i kirken nogen sinde”.

Yeah right! Kom det vitterligt bag på dem, at de skulle ud af Danmark med politiets hjælp? Næppe.. Men nu har disse danske klaphatte og modstandere af myndighedernes suveræne afgørelse jo også gjort alt for at stikke irakerne blår i øjnene og ladet dem tro, at kirken har magten i Danmark og dermed kan bestemme, hvem der får asyl, og hvem der ikke gør.

Fredhellig mig i røven.. Det samme øjeblik muhamedanere besudlede den danske kirke med deres tilstedeværelse, var det slut med fredhelligheden.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/08/13/022219.htm

Andre steder i bloggosfæren er der stadig gammelkommunister, der enten ikke har lært, hvad demokrati betyder eller også ikke accepterer en myndigheds suveræne afgørelse med demokratisk flertal.

http://leifnoerholm.wordpress.com/2009/08/13/protester-mod-angrebet-pa-irakerne-i-brorsons-kirke/

“Under en større brutal og voldelig aktion fra politiets side anholdt politiet i nat 17 unge mænd i kirken.”

Ifølge DR’s udsendte reporter var irakerne og de demonstrerende demokratifornægtere, som var mødt frem for på autonom vis at forhindre politiet i at udføre deres job, de eneste, der optrådte obstruerende og voldeligt.

Og hvis irakerne ville have undgået en situation som denne, kunne de jo blot have pakket deres sager og forladt Danmark for længe siden.

Så Leif Nørholm har fuldstændig mistet proportionssansen.

~ af Pinstripe på 13. august 2009.

 
%d bloggers like this: