Politiet: Per Ramsdal lyver

Selvfølgelig lyver han for at sætte politiet, myndigheder og ikke mindst vor regering i dårligt lys.

Han burde afskediges på gråt papir. Og Birthe Rønn burde allerede nu skrive præstens opsigelse.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24441636.html

Ved rydningen af Brorsons Kirke gik politiet først ind i kirken i skjorte­ærmer og kasketter. Man da der opstår ballade og irakerne ikke vil forlade kirken frivilligt måtte politiet skif­te til kampuniform. Det siger forman­den for Københavns Politiforening Claus Oxfeldt.

[…]

“Jeg kommer ind i kirken på et tids­punkt, hvor irakerne havde forsamlet sig oppe ved altret. De stod ved billedet af den lidende Kristus på korset; der stod de med deres børn og babyer, og så var der fyldt med kampklædt politi med visir, knipler og hjelme i resten af kirken,” fortalte præsten, der også har kaldt rydningen for en slags nutidig korskvæstelse (korsfæstelse?, red) af irakerne.

Formanden for Københavns Politiforening siger til B.T., at Per Ramsdal har en meget lemfældig omgang med sandheden.

“Jeg og mange af mine kolleger er utilfredse med de ting, han fortæller om vores aktion i kirken, fordi de ikke passer,” siger han bl.a. til avisen.

Mon Per Ramsdal har en karriere for sig som teaterinstruktør? Han har jo en livlig fantasi med sin løgnagtige og teatralske beskrivelse af begivenhederne.

~ af Pinstripe på 19. august 2009.

7 kommentarer to “Politiet: Per Ramsdal lyver”

 1. Man må vist med de nu oplysninger konstatere “enten at Per Ramsdal” kom meget sent til i forløbet – eller direkte lyver…. for at fremme sin sag… må man da det som præst i vore dage. Normerne har godt nok ændret sig noget……. og nu siger den samme man “det var en voldsom aktion” —- ja det var Per og en masse andre jo med til at få det til at ” se ud som” —— Nemesis —— Hvorfor kan han ikke bare sige sandheden — jeg er også fascineret af Islam (se hans blog) og vil politisk gerne støtte denne gruppe “også”….. Vær dog ærlig mand

 2. Manden har på intet tidspunkt løjet.. hele hans interview kan ses på “tuben” hér beskriver han umiddelbart efter aktionen, havd han oplevede/så. Politiet egen video bekræfter hvert et ord som Per har ytret.

  At han ikke kender forskel på Kampbetjente og politiets specielle indsatsstyrke.. det er sgu en fejl vi alle kan begå – og gør ikke manden til løgner!

  Det er klart forståeligt hvis han rejser en injuriesag mod de politikere der har haft næsen for langt fremme og kaldt manden for løgner.

  Enhver der modskrider hans uskyld, bedes citerer fra hans interview præcist hvor manden lyver.

  Se interviewet her: http://www.youtube.com/watch?v=vmqtToJa9MA

  • Per Ramsdal fortæller jo, at politiet entrede kirken i kampuniform.
   Det gjorde politiet ikke. De kom i skjorteærmer
   Per Ramsdal fortæller, at politiet havde forklaret, at man ville begå en fredelig aktion. Derpå fortæller han, at det ikke så ud til, at politiet havde været fredelige i deres optræden.
   Det havde været temmelig voldsomt, siger han.
   Men samtidig siger han også, at han ikke måtte være tilstede i kirkerummet. Så han måtte gå ud igen. Alligevel beretter han op og ned ad stolper om politiets opførsel og antyder, at det var politiet og ikke asylsøgerne, der havde optrådt voldeligt.
   Og der var heller ingen, der havde jaget kvinder og børn op til alteret. De blev på skånsomste vis gelejdet ud af kirken og væk fra de kirketerroriserende mænd.
   Så salmehøkeren lyver, når han lægger skylden på politiet for kirkens tilstand. Og det er jo det, han gør.

   • Per Ramsdal har netop IKKE fortalt at “politiet entrede kirken i kampuniform” – han udtaler sig om hvad han så da han ankom til kirken ca. 1 time inde i aktionen og understreger jo netop at han ikke var til stede ved aktionens start. – Er du i tvivl.. så kan interviewet ses i fuld længde på youtube.

    • At fortælle, hvad han så, er vel også at berette, hvad bl.a. politiet foretog sig. Han kommer med slet skjulte anklager om, at det er politiet, der var de voldelige.
     Jeg kan også høre, hvad Ramsdal siger.
     Og han lyver.

 3. Her står der at han (Per Ramsdal) siger:
  “Irakerne havde samlet sig ved alteret med 50 kampklædte betjente i en rundkreds omkring sig. Med våben, knipler, visir og hjelme”

  http://www.jv.dk/artikel/726355

  Endvidere beskrev han forløbet som flg:

  “På det tidspunkt var både kirken og min præstebolig omringet af rigtig mange betjente og samtidig var der trængt ca. 50 betjente ind i kirken.”

  “Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at ordensmagten ville gå ind i en kirke og hente nogen stakkels asylansøgere ud med vold og magt. Og jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville være så brutal, en aktion som det var.”

  “Jeg havde ikke drømt om, at de bare ville blive skovlet ud af kirken og sat i et gement fængsel med henblik på at blive returneret til det krigshærgede og kaotiske Irak, som de er flygtet fra”

  http://kirkeasyl.dk/2009/08/per-ramsdal-tale-til-demonstrationen-den-13-august/

  “Aktionen var noget overdrevet, og irakerne kunne have været arresteret på en langt fredeligere måde. Når politiet møder så massivt op og i fuld mundering, gør det måske, at irakerne bliver endnu mere rædselsslagne og derfor går mere til yderligheder”

  http://avisen.dk/skader-for-70000-kr-paa-brorsons-kirke_112095.aspx

  Endvidere kan man måske diskutere hvordan den såkaldte voldsomme situation opstod. Man ser en halvnøgen mand kravle og klatre op i orglet (orgelpiberne går i stykke en for en) uden at være på flugt fra politiet i kirken, mens han fremturer “i kill myself”. Desuden mødes politiet i kirken af en gruppe af irakiske mænd, som peger truende på politiet med kirke spidse lyse stager. Mange holder små børn op foran sig, mens resten hysterisk råber og skriger og stormer rundt i kirken og nogle truer med at skade sig selv, mens politiet forsøger at dæmpe på dem ved at få dem til at lytte.

  Det passer ikke rigtigt med at politifolk brød igennem dørene og stormede ind i kirken iklædt kampuniformer og knipler. De stormer ikke ind, men går ind stille og roligt af bagdøren, de var ikke iklædt kampuniform, men skjorter.

  Det er forståeligt at man befinder sig i en desperate situation og at man er menneskelig. Men det hjælper ikke at overdrive situationen.

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: